Stranica 141 od 141 PrviPrvi ... 4191131139140141
Pokazuje rezultate 7,001 do 7,010 od 7010

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uz svu hranu se davi i u zelju na salatu

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Musaka s bakalarom.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Četvrtak pizza
    Petak i subota grah s pilećim fileom (umjesto suhog mesa)
    Nedjelja losos i blitva na lešo
    Od sezonskog sam iskoristila što sam ubrala par gljiva i napravila omlet za večeru i mali je nabrao šumske jagode pa sam napravila kolač od njih.
    Budući da smo bili na vikendici, sve nešto prst puta oko, ni vage ni recepta, al dobro je ispalo. Ispekla tijesto na bazi žumanjaka, jogurta i maslinovog ulja (brašno, prašak za pecivo, šećer i malo soli), gore namazala tanko domaći pekmez od malina i manga da mi ne bježe jagode, složila jagodice, gore snijeg i sušila u pećnici.
    (Nego čini mi se da baš ima dosta zmija, vidjeli smo ih ove godine barem 5-6, ali barem krpelje nismo vidjeli kuc, kuc, kuc)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

uf, baš krpelja ima puno ove godine, prvi me ugrizao 28. 2. pri branju šparoga i još me svrbi

on topic, danas ne stigem ništa, pa će dečki dobiti gotovi paprikaš iz Purexa, na sreću sviđa im se pa ga uvijek imam za svaki slučaj u frižideru.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    uf, baš krpelja ima puno ove godine, prvi me ugrizao 28. 2. pri branju šparoga i još me svrbi

on topic, danas ne stigem ništa, pa će dečki dobiti gotovi paprikaš iz Purexa, na sreću sviđa im se pa ga uvijek imam za svaki slučaj u frižideru.
    Istina! Puno je kiše, pa je trava visoka. Mene je isto jedan ugrizao ove godine, ali nisam sigurna je li to bilo u branju trešanja (bilo je pokošeno) ili u mojim vlastitim malinama (tu se ne može pokositi).

Danas za ručak ostaci od jučer (svinjetina u mađarskom umaku). Dodala sam samo tjesteninu s brokulom jer juhe i krumpira od jučer više nema. Ima matovilca i paradajza, pa će se ekipa snaći za salatu.

Moram potražiti taj gulaš iz Purexa, nismo još probali iako relativno često tamo kupujem puretinu i piletinu. Hvala na ideji!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ima i gulaš, i bolonjez, i neki tingul ili tako nešto ali njima se baš paprikaš najviše sviđa, ovo drugo mogu slobodno preskočiti :D
    No baš je praktično pakiran, u staklenkama kao mamina zimnica, pravo otkriće.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    ima i gulaš, i bolonjez, i neki tingul ili tako nešto ali njima se baš paprikaš najviše sviđa, ovo drugo mogu slobodno preskočiti :D
    No baš je praktično pakiran, u staklenkama kao mamina zimnica, pravo otkriće.
    Sviđa mi se. Nije da se time hranimo, ali dobro je imati "u rezervi" nešto što se može brzo napraviti. Od sličnih stvari mi obično u vikendici imamo gotova jela, da se ne zezamo s kuhanjem i pečenjem kad imamo puno posla i malo vremena. Obično to kupim u Pevex-u ovako nešto: https://www.pevex.hr/hit-mesne-okrug...-rajcice-400-g (osim okruglica imaju grah posni, grah s kobasicom, gulaš i đuveđ, ne znam iz glave... To nam je običaj - kupimo piće i backup jelo (osim ovoga nude se i tuna konzerve, paštete, mesni doručak, čak i pekmez od marelice, jer Pevex drži ono što ljudima treba za gablec).

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Di se kupi taj paprikaš iz Purexa?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Purex trgovine, lista: https://www.purex.hr/prodavaonice/

Mi imamo jednu relativno blizu u CC1 East, Zagreb. Redovno tamo kupujemo običnu puretinu, piletinu i druge proizvode (jaja, pureće ćevape, domaći kruh i sl.) ali ovo do sada nisam vidjela. Baš ću provjeriti idući put imaju li što od gotovih jela.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Di se kupi taj paprikaš iz Purexa?
    U sklopu Purexovih dućana, u Zg su uglavnom na tržnicama i na još par prometnih lokacija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •