Stranica 132 od 132 PrviPrvi ... 3282122130131132
Pokazuje rezultate 6,551 do 6,556 od 6556

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

  1. #6551
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,303

    Početno

    Ka punim u vruće staklenke koje su netom bile u pećnici, i poklopci. Stavim ih na metalni pleh i punim s vrućim sadržajem do kraja , onda zatvorim i dobro začepim i tak ostavim na plehu, dok se ne ohlade , svako malo pucne znak za vakum

  2. #6552
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,988

    Početno

    Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Okrećeš li staklenke? Ja sam prošle godine kuhala šalšu i okretala sam ih prije hlađenja u deki (navodno da se stvori vakuum) ni jedna mi se nije pokvarila. Ali ne smiju biti pune do vrha jer mi se otvore kad ih okrenem pa si napravim više posla s čišćenjem.
    Ne okrećem. Idelano mi je hladiti ih u pećnici, slično kako Jelena opisuje, malo ugrijem pećnicu.
    Kad ih je više poslažem jednu do druge u gajbicu i stavim najčešće jastuke sa stolaca trpezarijeksih preko njih. Bitno je da su dobro zatvorene, ostalo su finese...

  3. #6553
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,546

    Početno

    Mislim da ću to preskočiti u svojoj kuhinji, barem zasad
    Da imam svoje paradajze, onda bih razmislila. Ostajem na domaćem pekmezu od "zimnice". MM nekad napravi ajvar, ali ja mogu i bez.

  4. #6554
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    4,988

    Početno

    Ako kuhaš šalšu ljeti probaj dio odvojiti i staviti u staklenku, čisto da dojam dobiješ...

  5. #6555
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,881

    Početno

    Jučer sam pekla brancin, ujutro vafle ali sa integralnim se lijepe i sad kuham juneću u loncu na tlak.

  6. #6556
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,881

    Početno

    Pileći file u vinu pa sam dodala currya i riže. Namočit ću još grah sa suhim rebrima pa kuhat u loncu na tlak. Za sutra il kad već.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 13.09.2025. at 12:57

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •