Ka punim u vruće staklenke koje su netom bile u pećnici, i poklopci. Stavim ih na metalni pleh i punim s vrućim sadržajem do kraja , onda zatvorim i dobro začepim i tak ostavim na plehu, dok se ne ohlade , svako malo pucne znak za vakum
Ka punim u vruće staklenke koje su netom bile u pećnici, i poklopci. Stavim ih na metalni pleh i punim s vrućim sadržajem do kraja , onda zatvorim i dobro začepim i tak ostavim na plehu, dok se ne ohlade , svako malo pucne znak za vakum
Mislim da ću to preskočiti u svojoj kuhinji, barem zasad
Da imam svoje paradajze, onda bih razmislila. Ostajem na domaćem pekmezu od "zimnice". MM nekad napravi ajvar, ali ja mogu i bez.
Ako kuhaš šalšu ljeti probaj dio odvojiti i staviti u staklenku, čisto da dojam dobiješ...
Jučer sam pekla brancin, ujutro vafle ali sa integralnim se lijepe i sad kuham juneću u loncu na tlak.
Pileći file u vinu pa sam dodala currya i riže. Namočit ću još grah sa suhim rebrima pa kuhat u loncu na tlak. Za sutra il kad već.
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 13.09.2025. at 12:57