ništa ne pazim i nikad nisam
ovo je meni sastavni dio življenja a ne nešto s čim se patim
sutra ću krumpire s maslacem iz pećnice i svježi kupus salatu
i uz to oslić na lešo
sve uz puno peršina
ništa ne pazim i nikad nisam
ovo je meni sastavni dio življenja a ne nešto s čim se patim
sutra ću krumpire s maslacem iz pećnice i svježi kupus salatu
i uz to oslić na lešo
sve uz puno peršina
evo i za današnju marendu ideje
kad me već krenulo
kuhana heljda s naribanom mrkcom, kupusom i paprikom, maslinovo ulje i začini.
da, sastavni dio života..ne mogu reći da se odričem, paše mi prehrana koja jebliža LCHF-u .
Imam više energije, poletnija sam, nema težine i svakakvih drugih nuspojava
Uz sve to kilogrami stoje, čak i rastu ...
Kefir s lanom za doručak, zelena salata, tunjevina i malo proteinskog kruha ....
Za grickanje sirova mrkva i mandarine, fantastično mi pašu skupa
imanje energije je nešto predobro i vrijedno jako...
odlična ideja za mrkvu i mandarine, moram probati
Mislim, pojela bi ja burek i sa sirom i mesom, to što odem kilu gore o same pomisli na njega mi čak i nije problem, bude mi loše, tromost, napuhnutost i svašta još nešto...
Fakat je s godinama došlo svašta nešto, nekad sam mogla bilo što i u bilo koje vrijeme pojesti..
Ja kasno sinoc sletila, mortus danas ne znam za sebe tako da djeca za rucak imaju ćevape i lepinju iz ćevabdzinice![]()
Silikonski kalup mi nekako nije idealan za kruh, kao da se ne ispeče baš dobro u njemu. Kao da je na neki način izolator. Ali ne mogu naći drugi kalup koji bi mi bolje odgovarao, osim originalnog dodatka koji košta kao još jedan manji airfryer pa onda prebacujem. Možeš ga ispeći i u papiru za pečenje, ali u njemu se ne može zamijesiti pa onda imaš opet prebacivanje, samo prije pečenja.
planiram iz zdjele u kojoj se dizao istresti u frayer direktno na pipr za pečenje pa kako ispadne
Kuhala sam običnu leću varivo, koju baš vole, i kako su se žalili prošli put da su kobasice ljute sad sam stavila teleće hrenovke, međutim rekli su to ne ide u varivo... pa eto.
Peceno pile i krumpir, salata od rukole.
Sutra ostaci piletine i blitva na lešo.
Jucer rizoto od bundeve i slaata, djeca su pojacala nadbatcima sa gril tave.
Taj rizoto je bio tako dobar da bi ga i danas radila rado, al mozda ipak od bundevinog pirea napravim njoke.
Zapravo ne znam sta cu danas, imam hrpu finih namirnica smislit cu nesto...
Dobila sam smrznute divlje sparoge. Ima tko ideju da sta bi kogla s njima?