Stranica 137 od 137 PrviPrvi ... 3787127135136137
Pokazuje rezultate 6,801 do 6,808 od 6808

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

  1. #6801
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,634

    Početno

    I tako smo danas imali juhu, (dugo) dinstano zelje zapečeno s krvavicama i kuhani krumpir
    Posljednje uređivanje od Jelena : 08.12.2025. at 00:00

  2. #6802
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007
    Postovi
    5,062

    Početno

    Cure hvala na savjetima, prvorođeni kaže najbolji kupus ikad..
    Prodinstala luk ljubičasti, ubacila kupus i nekih resltlova slanine, malo vode i u pećnicu poklopljneo cca sat vremena.
    Kasnije si je on dodao jo kojekakvih začina(mislim papriku) i zapecao na 250.
    Sad je samo pitanje koliko dugo može stajati u frižu da mu zapakiram za Osijek, mislim da si on stavi kupusa i u sendvič
    Danas meni juha o karfiola, ostaci kobasice pečene, jaja, salata mali neki krumpir uz to ...

  3. #6803
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,721

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Nano, je l znas zasto najmanje volis osliće? Ni meni nije drag, a ne znam zašto.
    Ja sam danas pastrve pekla na tavi. Toliko sam kasno s posla dosla da mi je mali morao na trening. Sebi sam odmah ispekla u 20h, a deckima u 22h. Ne volim ovakve dane.
    Znam. Totalno mi je bezličan i bezukusan. Da bi mi bio fin, valjda bih trebala stavit tonu začina.
    Za razliku od bakalara kojeg obožavam

  4. #6804
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,037

    Početno

    Danas ostaci od jučer - pečena purica (samo batke i zabatke sam pekla) i složenac od riže, kelja i mrkve zapečen u pećnici. Juha se pojela pa za danas nema, osim ako ne slože neku brzinsku.
    Salata: cikla (opet) jer imam 2 obožavatelja i matovilac za one koji to nisu.

    Za sutra je u planu grašak s noklicama, a od mesa nemam pojma, možda fileti pilećih zabataka.

  5. #6805
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,861

    Početno

    Ninaxy,
    Zaboravih ti javiti. Znaci pasticada 2 kile mesa (uvijek smrznem dio), lonac napunjen do one max.granice. trebalo mu je nekih 7-8min da zapišti.

    Kad je manja kolicina unutra, mislim da brze zapisti.

  6. #6806
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,634

    Početno

    Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Znam. Totalno mi je bezličan i bezukusan. Da bi mi bio fin, valjda bih trebala stavit tonu začina.
    Za razliku od bakalara kojeg obožavam
    Meni kao da se nekako gadi. Ne znam kako bih rekla. Imamo ih povremeno. I nikad ne kupujem one panirane. Ne razumijem zasto.

  7. #6807
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,634

    Početno

    Nama je ostalo juhe od jucer. Samo sam pileći file od velikog domaceg pileta ispekla s batatom i krumpirom pod poklopem, neku sam finu mjesavinu suhih zacinskih trava dobila, bas je pasala i zelena salata.

  8. #6808

    Datum pristupanja
    Mar 2005
    Postovi
    2,061

    Početno

    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ninaxy,
    Zaboravih ti javiti. Znaci pasticada 2 kile mesa (uvijek smrznem dio), lonac napunjen do one max.granice. trebalo mu je nekih 7-8min da zapišti.

    Kad je manja kolicina unutra, mislim da brze zapisti.
    A koliko litara ima lonac? Baš sam razmišljala bi li prije zapištao ako je pun vode ili ako ima samo malo vode i ulja na dnu plus dvije kile mesa?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •