Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6519

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    Ja ih pecem na tavi, ne u dubokom ulju. Inace im obavezno dodajem list korijandra, sok limete, malo senfa, mladi luk i panko mrvice u koje ih umotam i tako pecem. Inace mi pecnica radi isto po ljeti i po zimi, jedemo domaci kruh cijelu godinu, a i parmigiannu, savijace, pite, hrpu stvari... i na moru pecem i kruh i pizze itd.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,003

    Početno

    Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ih pecem na tavi, ne u dubokom ulju. Inace im obavezno dodajem list korijandra, sok limete, malo senfa, mladi luk i panko mrvice u koje ih umotam i tako pecem. Inace mi pecnica radi isto po ljeti i po zimi, jedemo domaci kruh cijelu godinu, a i parmigiannu, savijace, pite, hrpu stvari... i na moru pecem i kruh i pizze itd.
    U biti, i ja pečem u ne previše ulja. U dubokom ulju samo poham, ali ne baš često. Dok mi nije prevruće, znam pohati i u pećnici, na pek papiru.

    Gdje nabavljaš list korjandra? U Harissi?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •