Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6514

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012
    Lokacija
    Vodice
    Postovi
    1,460

    Početno

    Sad će opet Peterlin reći da sam poludila
    Carsko meso, pečeno u pećnici 3ipo sata, s krumpirima... Rezultat-prehrskava savršena kožica, a meso se raspada, kao maslac, mmmmm!

  2. #2
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    Sad će opet Peterlin reći da sam poludila
    Carsko meso, pečeno u pećnici 3ipo sata, s krumpirima... Rezultat-prehrskava savršena kožica, a meso se raspada, kao maslac, mmmmm!
    na kojoj to temperaturi pečeš?

  3. #3
    fingertips avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012
    Lokacija
    Vodice
    Postovi
    1,460

    Početno

    Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    na kojoj to temperaturi pečeš?
    140stupnjeva na ventilaciju, al mislim da bi bilo ok i bez ventilacije.

  4. #4
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    zagreb zapad
    Postovi
    21,707

    Početno

    Citiraj fingertips prvotno napisa Vidi poruku
    140stupnjeva na ventilaciju, al mislim da bi bilo ok i bez ventilacije.
    Onda treba pojacati temperaturu ako nema ventilatora.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •