Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6723

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    maneštra od biži špakati (oni suhi biži, polovice). i dosta. ako netko bude gladan nek si friga jaja uz to

  2. #2
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,241

    Početno

    Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    maneštra od biži špakati (oni suhi biži, polovice). i dosta. ako netko bude gladan nek si friga jaja uz to
    Jel se žuti polubiž kao da je mljeveno meso ili sve ide nekako drukčije?

  3. #3
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    11,735

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Jel se žuti polubiž kao da je mljeveno meso ili sve ide nekako drukčije?
    ja uvijek isto - popržim na maslinovom ulju kapulu, naribani celer, dodam prethodno namočene biže, i mrkvu na kockice. kuham dosta dugo, da se biži raspadnu. pred kraj dodam šaku riže, al da ostane rijetko. jer se voli zgusnut pa umjesto maneštre ispadne rižoto. na samom kraju dodam protisnuti češnjak i peršin.

  4. #4
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,241

    Početno

    Hvala.

    Ja sam dosad od polubiža (sušenog graška) radila samo pire, koji odlično ide uz lešo meso, a u njega mi ide samo češnjak, ne i kapula.

  5. #5
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,883

    Početno

    Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    u njega mi ide samo češnjak, ne i kapula.
    po meni, gdje god ide češnjak, može i kapula, a i obratno!

  6. #6
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,241

    Početno

    Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    po meni, gdje god ide češnjak, može i kapula, a i obratno!
    Kako to dinstanje uglavnom kreće od kapule, onda je ja ponekad izbacim, da bude malo drukčije.
    Ispadne malo manje slatkasto.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •