Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Na moru sam. Kuham vani na malom rešou. Kuhinja je dosla samnom u vrecicama, tako da imam od zacina samo sol. Al imam zacinsko bilje i sve je jako fino. Kuham ono sto treba potrositi, jer nemam ni frizider. Imam jedan loncic od cca 1,5 litru i jednu plitku siroku rajnglu.

Prekjucer sam naletila na skampe pa sam radila buzaru, jucer sam nesto kemijala-dinstala papriku i tikvice sa zacinskim biljem i izmijesala s tijestom i tunom iz konzervi. Za vecere jedemo puno svjezeg povrca s cesnjakom, maslinovim i ubacim tog bilja malo i malo prsuta i kozjeg sira koji par dana prezivljavaju bez frizidera.

Danas moram potrositi krumpir, idem jos u ducan po nesto mesnato pa cu vidjeti sto mogu napraviti.

awwww, da nema dućana bilo bi robinzonski, skroz