Stranica 37 od 131 PrviPrvi ... 2735363738394787 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 6547

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

  1. #1801
    Slucajno tu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014
    Postovi
    67

    Početno

    Nisam skontala cveklu kada se.doliva voda i sta se stavi u tegle.od tecnosti

    Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

  2. #1802
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,271

    Početno

    Citiraj Apsu prvotno napisa Vidi poruku
    Mi danas narucili picu, al sam zato napravila najbolji hummus do sada i sutra cu nataložit barem 2 kile na sebe!
    +kuhala zimnicu ciklu i pasiranu rajcicu.

    Sutra cu (opet) skuhati minimalno 20 teglica ovakvog slicnog umaka da po zimi imam ljeto: http://www.coolinarika.com/recept/943159/ , i napravit domacu "vegetu". Ako stignem, i pekmez od krusaka da mi ne propadnu..

    Pukla..
    htjela bi ovaj umak a kak izgleda i kak se čuva ak ne ide paradajz????

  3. #1803
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    htjela bi ovaj umak a kak izgleda i kak se čuva ak ne ide paradajz????
    To ti ja kuham. Skuham kao pekmez, punim vruće u staklenke i hladim pokriveno - čak ni ne pasteriziram. Isto radim i ciganski grah. Čuva se normalno, iako je rijetko što kod nas stajalo dulje od Božića (termiti).

  4. #1804
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,100

    Početno

    Jelena kak mislis ak ne ide paradajz? Radila bi isto al bez paradajza? Nisam probala tako, valjda bi moglo stajati..

    Danas vege punjene paprike i bijeli batat na kriske kuhan u sosu.

  5. #1805
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,271

    Početno

    je bez paradajza, pošto bi nekaj za klinca koji to ne smije jest.

    peterlin staviš li unutra i jabuke??? nisam skužila kolko ulja ide????

    i dal se jako osjeti kuhani luk ak ga jedete nakon par mjeseci???
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.09.2015. at 12:25

  6. #1806
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,100

    Početno

    Meni se u principu ne osjeti, umak je ko upravo skuhan.
    Jedina fora je da se zacini ne dodaju kod kuhanja nego kod podgrijavanja umaka. Zacini ako stoje promjene okus jela.

  7. #1807
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,271

    Početno

    a soliš odmah?miksate ili ne ?
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.09.2015. at 12:46

  8. #1808
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,873

    Početno

    Jučer varivo od poriluka, a za nekoliko dana nakuhala i gulaš od junetine i juhu od goveđe kosti.

  9. #1809
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    kod mene jučer varivo od leće, danas pečeno meso, krumpiri i povrće (patlidžani, paprike..)

  10. #1810

    Datum pristupanja
    Jan 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    620

    Početno

    Grah + zelena salata.

  11. #1811
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,100

    Početno

    Rizoto sa sampinjonima

  12. #1812
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,852

    Početno

    Bukovače s rižom, i bučinim uljem.

  13. #1813
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    3,827

    Početno

    Pon: varivo od mahuna
    Uto: kelj na leso, peceni pileci file s povrcem (luk, paprika, paradajz), zelena i radic salata
    Sri: teleca juha, kuhano meso iz juhe s hren umakom, tijesto sa salsom za djecu, zelena salata, kolac od mrkve
    Cet: musaka s patlidjanima, mljevenom puretinom i krumpirom, salata od mrkve
    Posljednje uređivanje od laumi : 14.10.2015. at 08:05

  14. #1814
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Baš sam se mužu žalila da nam je prehrana jednolična....

    Nedjelja: juha od telećih rebara, vratina u tavi, lešada (kelj)
    Ponedjeljak: Grašak i noklice, ostatak vratine, ćevapi
    Utorak: Pileći paprikaš + bezglutensko tijesto, zelena salata
    Srijeda: Varivo od leće + faširanci, zelena salata
    Četvrtak: bit će juha od mrkve i grisa, pileće bijelo meso pohano + krumpir + cikla (mlađi sin ide na školski izlet, pa je poželio nositi pohance, a mi ostali se pridružujemo)
    Petak:planiram pastrvu i blitvu

    U subotu namjeravam opet opljačkati ribarnicu (orade ili brancini, lignje) za vikend

  15. #1815
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    3,827

    Početno

    Peterlin, meni ovo sto si napisala ne djeluje jednolicno.

  16. #1816
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,873

    Početno

    Jučer sam se izvukla sa špagetima + pesto genovese, danas nemam pojma što ću, ponovno što u bezidejnoj fazi, što u zaboravnoj (zaboravim odlediti nešto), pa kod vas skupljam ideje. Možda ću pohati piletinu i napraviti pire.

  17. #1817
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    ja sam isto u bezidejnoj fazi i imam osjećaj da stalno vrtimo nekih 5-6 jela.
    pa smo tako zadnjih dana jeli: pečenu ribu i blitvu s krumpirima, pohanu piletinu i pire i juhu, varivo od slanutka, grah, i danas je mislim juneći gulaš. na ovu listu još ide i poneki rižot (nedavno sam pravila i crni) i nešto s puretinom i špageti bolognese.
    ponekad skuham juhu od bundeve, ali to samo sebi, nitko drugi od ukućana neće to da jede, čak i mala frkne, iako ona skoro sve voli.

  18. #1818
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, meni ovo sto si napisala ne djeluje jednolicno.
    Nije u tjednu, ali kad se pogleda na mjesečnoj bazi, tjedni jelovnik se ponavlja uz minimalne varijante (ako nije leća, onda je grah ili ričet itd). Mi dolazimo doma u različito vrijeme, pa je u tjednu često varivo+meso koje se može podgrijati, a vikendom se jede ono što nije za stajanje i podgrijavanje. Osim toga, stariji sin ima fiksni aparatić za zube, pa je mljeveno meso zastupljeno više nego bih ja to htjela i puno se jede žlicom.

  19. #1819
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Juha od bundeve - mljac! Bundevu sam već nabavila.... to bih mogla jedan dan za večeru. Nisam to pisala, ali kod nas je često topla večera: sirni knedli, popečci od tikvica, omleti vrsta raznih, mlađi sin je obožavatelj preprženog špeka pa si to zna napraviti (češće vikendom za doručak nego za večeru), palenta s čvarcima ili špekom...

    A za doručak zadnje vrijeme dečki jedu gris na mlijeku (ustupak starijem sinu i njegovom aparatiću, a mlađi se pridružio jer ne voli suhi doručak) - imam dojam da nisu pojeli toliko grisa od treće godine. Unutra se dodaje suho voće, džem, med, čokolada, javorov sirup - po želji.

  20. #1820
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    3,827

    Početno

    Kako radis sirne knedle, Peterlin?

    Juha od bundeve je meni najdraza juha, a moji isto nisu zainteresirani.

  21. #1821
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Kako radis sirne knedle, Peterlin?

    Juha od bundeve je meni najdraza juha, a moji isto nisu zainteresirani.
    Knedle radim na najjednostavniji mogući način (lijena žena) iako znam i kako se rade od krumpirovog tijesta i oni primorski od žeženog tijesta bez krumpira:

    Bečki knedli - tijesto:
    - oko 500 g svježeg kravljeg sira /sira i vrhnja
    - 2 žlice ulja (ako je posni sir - ako je sir s vrhnjem, čak ne treba)
    - oko 200-250 g oštrog brašna (omjer sira i brašna je 1:2)
    - 1 žličica soli

    To se sve samo zajedno zamiješa (može se i mikserom, nastavcima za tijesto) i brzo zamijesi. Budući da nije svaki sir isti - količina brašna može biti manja ili veća, dodajem po potrebi. Punim šljivama, marelicama ili crnim pekmezom (to nisam dugo).

    Ovo je mjera za cca 16 kom, a ako mi se jako žuri ili ako imam debele šljive stenlijevke, napravim 12 velikih. Tijesto zavaljam u kobasicu, razrežem na šnitice, namočim po pol šljive u šećer, obučem u tijesto i oblikujem okruglice. To je sva mudrost. Skuham u velikoj količini slane vode sa žličicom ulja, kao i svako drugo tijesto.

    Moj stariji voli prepržene prezle i vrhnje, mlađi voli šećer i cimet, mm si stavlja sve navedeno, tako da se prigradnje serviraju odvojeno - svatko si začini kako želi.

    Btw. to tijesto je zahvalno i bez punjenja - samo se napravi tanja "kobasica" tj. debljine palca i izreže se brrrdo njoka.

    * * *
    Moja mama radi drugu varijantu sirnih knedli - u njih ide gris i snijeg od bjelanjaka. Omjer sira i grisa ide 3:1 (štajaznam - 300 g sira, 100 g grisa, žličica soli, 1 jaje koje se razdvoji i od bjelanjka se stuče snijeg, žlica masla ili rastopljenog maslaca, a treba se dodati još žlica-dvije oštrog brašna po potrebi, jer inače se smjesa raspada). To dugo nisam radila, jer ta smjesa kao i gris knedli za juhu zahtijeva stajanje da gluten nabubri. Oni se dulje kuhaju i budu fini rahli.

  22. #1822

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    2,557

    Početno

    Jucer krem juha od hokaido bundeve, odresci friskog lososa, grasak i krumpir u maslacu i persinu.

    Isto sam bez ideja.
    Peterlin, tak i ja radim knedle otkad zivim u Austriji
    Sutra lazanje, danas ostaci od jucer i jos nesto...ali sto

    Kod nas je isto aktualan griz na mlijeku, riza na mlijeku (Alnaturina ) i onda pred kraj dodam malo pudinga od vanilije. I onda stavim prvo malo domaceg pekmeza od jagoda pa rizu na mlijeku u male staklene case yammi

  23. #1823
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,223

    Početno

    Brancini iz pećnice, riža iz pećnice, kupus-salata.

  24. #1824

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    2,557

    Početno

    Danas Chili con Carne, sutra krumpirov gulas

  25. #1825
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    3,827

    Početno

    Hvala, Peterlin!

    Danas varivo od mahuna s piletinom, krumpirom i prosom.

    Sutra mašnice s bundevom i piletinom posipane makom (ako nađem mak u zrnu). Salata zelena i radič i salata od pečenih paprika.

  26. #1826
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj laumi prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala, Peterlin!

    Danas varivo od mahuna s piletinom, krumpirom i prosom.

    Sutra mašnice s bundevom i piletinom posipane makom (ako nađem mak u zrnu). Salata zelena i radič i salata od pečenih paprika.
    Nema na čemu. Evo i našeg jelovnika od vikenda + plana za ostatak tjedna:

    Subota: Paradajz juha s taranom, pečena pastrva, lešada (brokula, krumpir, mrkva)
    Nedjelja: Juha od telećih kostiju i pilećih drapa , pečeni picek, mlinci, za svekrvu vegetarijanski složenac (brokula i riža prelivena vrhnjem s jajcima i zapečena)
    Ponedjeljak: Kisela repa s grahom, pire krumpir, krvavice
    Utorak: planiramo neko varivo (slatko zelje ili tikvice), palentu i pljeskavice
    Srijeda: kupio je mm 3/4 kg junetine za gulaš. Ako moj brat dođe na ručak, dodat ćemo špecle da bude dosta za sve. Uz to dvije vrste salate: kineski kupus i cikla.
    Četvrtak: moram ponoviti juhu od bundeve, a još ne znam što s tim, neko tijesto s umakom + zelena salata
    Petak: oslić u bijelom vinu, kuhani krumpir

  27. #1827
    Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    910

    Početno

    poriluk i kobase.
    sutra fileki
    srijeda saft od piletine

  28. #1828
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,052

    Početno

    Odrezak milanese, umak od vrhnja, sunke, sira i gljiva, salata od rukole.

  29. #1829
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Danas varivo od kelja i to onako po starinski - sa kockicama slanine i krumpira i malo češnjaka te zaprškom od pire paradajiza. To je jedino jelo u koje stavljam zapršku i baš mi paše.

    Sutra ću to isto jelo, što ostane od danas i + pureće faširance.

  30. #1830
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj *mamica* prvotno napisa Vidi poruku
    Danas varivo od kelja i to onako po starinski - sa kockicama slanine i krumpira i malo češnjaka te zaprškom od pire paradajiza. To je jedino jelo u koje stavljam zapršku i baš mi paše.

    Sutra ću to isto jelo, što ostane od danas i + pureće faširance.
    Dobar tek!

    Mi danas imamo pureće faširance s pireom i sosom od mladog kopra (dok ga još ima). Jučer sam malo kopra spremila u zamrzivač, da se nađe za zimu.

  31. #1831
    Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    3,100

    Početno

    Krem juha od brokule, popecci od crvene lece i batata, grill luk, sampinjoni i paprika za prilog, zelena salata zacinjena konopljinom uljem i acetom.

  32. #1832
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,530

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nema na čemu. Evo i našeg jelovnika od vikenda + plana za ostatak tjedna:

    Subota: Paradajz juha s taranom, pečena pastrva, lešada (brokula, krumpir, mrkva)
    Nedjelja: Juha od telećih kostiju i pilećih drapa , pečeni picek, mlinci, za svekrvu vegetarijanski složenac (brokula i riža prelivena vrhnjem s jajcima i zapečena)
    Ponedjeljak: Kisela repa s grahom, pire krumpir, krvavice
    Utorak: planiramo neko varivo (slatko zelje ili tikvice), palentu i pljeskavice
    Srijeda: kupio je mm 3/4 kg junetine za gulaš. Ako moj brat dođe na ručak, dodat ćemo špecle da bude dosta za sve. Uz to dvije vrste salate: kineski kupus i cikla.
    Četvrtak: moram ponoviti juhu od bundeve, a još ne znam što s tim, neko tijesto s umakom + zelena salata
    Petak: oslić u bijelom vinu, kuhani krumpir
    Joj ovo mi sve izgleda finooo.

  33. #1833
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Joj ovo mi sve izgleda finooo.
    Fala, fala...

    Evo i pregleda što je bilo ovaj vikend (Svi sveti) i plana do kraja tjedna:

    U subotu nismo kuhali ništa - obilazili groblja i otišli na roštilj na Ravnice. Popodne sam ispekla čupavce za djecu i engleski kolač sa suhim voćem za stariju generaciju.
    U nedjelju sam s bratom otišla u rodni grad obići groblje i k mami na pečenu patku, mlince i salatu od crvenog zelja. MM je s djecom otišao k svojoj mami na ručak - juha, pohanci, tjestenina s gljivama i zelena salata.
    U ponedjeljak su bili pureći faširanci sa curryjem, pire i sos od kopra.
    Utorak - kiselo zelje s grahom, unutra suha rebra
    Srijeda - mahune varivo i svinjski šnicli na naglo
    Četvrtak - imam doma poriluk, uz to neke kobasice
    Petak - ne znam još, možda bakalar na bijelo. Ako ne nađem ribu po svom ukusu, napravit ću francuski krumpir, uz to neka juha (imam hokaido tikvicu, ali to često jedemo u zadnje vrijeme pa možda napravim juhu od mrkve ili zelene tikvice). Fali još i endivija salata uz francuski krumpir, ali ako ju zaboravim napraviti, mrknut će djeca ciklu iz špajze.

  34. #1834
    Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    910

    Početno

    grah sa špic rebricama i kobasama.
    sutra isto grah.
    petak riba i blitva.

  35. #1835
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Kod mene danas ovo: http://www.coolinarika.com/recept/998847/
    jučer gulaš

  36. #1836
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene danas ovo: http://www.coolinarika.com/recept/998847/
    jučer gulaš
    Može li se ovo napraviti sa telećim mišićima, imam domaće?

  37. #1837
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    neki dan sam radila štrucu od crvene leće, baš je bilo fino
    http://www.coolinarika.com/recept/vege-zadovoljstvo/

    uz to pire krumpir i zelena salata, a sljedeći put ću raditi i umak od gljiva

    danas juha od povrća s noklicama i domaćim rezancima, pureći šnicli u vrhnju i basmati riža
    sutra ću neko varivo, vjerojatno od mahuna

  38. #1838

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    2,557

    Početno

    Jučer sam napravila prefinu salatu, endiviju, eisberg, naribala mrkvu, dodala kukuruz, narezala zelje, skuhala jaje, falafel, jogurt dressing s medom i bučinim uljem. Uz to bučine koštine i baquett s maslacem od češnjaka. Mljac!
    Danas "farmerski gulaš"- s mljevenim mesom, krumpirom, paprikom, rajčicama

  39. #1839
    Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    910

    Početno

    juha, pohano i lešo brokula te salata uz to.
    sutra saft
    srijeda nešto leteći
    četvrtak restani i sarma

  40. #1840
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    Meni je stigla nova Ottolenghijeva kuharica pa kuham svasto novog. Danas lungic u soya sosu i salata od jabuke i cikle. Sutra glazirani raznjici od tune sa salatom od mrkve i limete, u srijedu mesne okruglice u toplom umaku od jogurta s keljom, u cetvrtak juha od graska s krutonima od kozjeg sira. U petak ravioli s kozicama. Za vikend jos ne znam. Znam sam da cu raditi neke friterse od rikote u umaku od bobica sa cokoladom.

  41. #1841
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    MM je s placa donio kiselu repu. To ću danas skuhati za sutra.

    Ovaj tjedan baš nemam vremena za kerefeke - svaki dan će biti nekakva klopa "sve iz jednog lonca" i kraj priče. Za vikend eventualno nešto više od toga. Snube me klinci da opet napravim čupavce, ali ni to nisam stigla.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 09.11.2015. at 12:13

  42. #1842
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,271

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    neki dan sam radila štrucu od crvene leće, baš je bilo fino
    http://www.coolinarika.com/recept/vege-zadovoljstvo/

    uz to pire krumpir i zelena salata, a sljedeći put ću raditi i umak od gljiva

    danas juha od povrća s noklicama i domaćim rezancima, pureći šnicli u vrhnju i basmati riža
    sutra ću neko varivo, vjerojatno od mahuna
    kakvu ulogu ima ovdje tamari, tj. može li se izbaciti

  43. #1843
    Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009
    Lokacija
    blizu zg
    Postovi
    2,582

    Početno

    Danas tortilje i radic zelena salata.
    Za klince fino varivo (mrkva, grasak, meso i noklice).

  44. #1844
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    kakvu ulogu ima ovdje tamari, tj. može li se izbaciti
    Mislim da je to samo dio tradicionalnog recepta.

    Uostalom, probaj.

    Piše da se peče u kalupu. Najgore što se može dogoditi je da se ne može lijepo rezati.

    Btw. moja djeca ne bi dala da se tamari izbaci, ali oni nemaju tolika prehrambena ograničenja kao tvoji (i ne znaju koliko su sretni zbog toga). I mi moramo ovo probati.

  45. #1845
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    3,827

    Početno

    Sasa, stavis recept za mesne okruglice u umaku od jogurta s keljom? Jel to kelj ide u jogurt umak ili sa strane, kao prilog?

    Sve sto si napisala mi zvuci mljac mljac!

    Mi danas imamo purece odreske dinstane na povrcu (luk, paprika, rajcica) i kelj na leso.
    Sutra juha od bundeve i paprike punjene sirom i posute sezamom, zapecene u pecnici; salata od zelja.

  46. #1846
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    kakvu ulogu ima ovdje tamari, tj. može li se izbaciti
    možeš izbaciti, naravno
    samo stavi malo više soli i to je sve

  47. #1847
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Postovi
    6,482

    Početno

    prerkjučer lungić punjen šunkom I sirom,pire I salata
    jučer hamburgeri I pomfrit iz pećnice
    pinđur, kisela paprika

    danas povrtna juha, tuna tjestenina i crveni kupus

    sutra slanutak varivo sa špekom, zeleni kupus na salatu

  48. #1848
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    Kod nas su jučer bili tortellini sa brokulom i sirom, baš su fino ispali, za podvalit malo brokule djetetu koje joj se inače ne približava
    danas grah

  49. #1849
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,873

    Početno

    Ovo Sasino opet sve predobro zvuči!
    Ja ću nešto jednostavno, imam gotovu pileću juhicu, a poslije vjerojatno pileća prsa u curry umaku s rižom.

  50. #1850
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    3,827

    Početno

    Sto kuhate kad ste bezidejne i kad vam se ne kuha?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •