Petak: oslić iz tave, sos od kopra, mladi krumpir, cikla
Subota: pileća juha s rezancima, đuveđ (ostaci svakakvog povrća: tikvica, malo mahuna, 1 paradajz, pola paprike, 1 mladi luk + riža + kopar - sve u ekspres lonac), pohano pileće bijelo meso, zelena salata
Nedjelja: bili smo u vikendici, ali je kiša padala pa nismo kurili klasični roštilj, nego sam vratinu ispekla na električnom roštilju. Uz to lepinje, grah-kukuruz na salatu i mladi luk
Danas: ostatak juhe od subote (ovaj put dopiran sa malo paradajz umaka, da ne bude sasvim ista), pečeni picek (polovica) i mlinci, paradajz

Plan za sutra - još ne znam, ali nemam slobodno popodne pa će biti nešto brzinsko (bolonjez + tjestenina, neka salata)
Srijeda: vjerojatno neko varivo (mlade tikvice u paradajzu ili u vrhnju s koprom, pire krumpir...ne znam za meso)
Četvrtak ćemo nešto već smisliti, nemam pojma.

U petak dolaze moji roditelji, što znači da moram pohati teleće šnicle (tradicionalno) i skuhati teleću juhu. Uffff... Dosta mi je pohanog, nek bude gostima, meni je bolja kuhana teletina (rebro). Uz to - mahune na salatu.