Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
Potaknuta nedavnom raspravom ovdje, jucer je za rucak bila patka. Dan prije sam je natrljela solju, acetom I soja sosom I stavila I frizideru da stoji u tome. Drugi dan sam u nju stavila prerezanu narancu I zalil a je sokom druge narance. Buduci mi protvan nije najpouzdaniji,stavila sam malo masti za svaki slucaj. Pekla sam ju prvo na 190-200, jedno 20 min, pa smanjila na 140-150 jos cca 3 sata. Na pola pecenja sam ju okrenula. Jako je fina ispala. Na njenoj masti sam mlince napravila, a dio sam si spremila.

Osim patke bilo je I unece juhe s kapancima, peceni spikani svinjski but, peceni pileci batci ( zbpg djece),pileca prsa -skoro pa pohana, krinpir na masti, francuska, meksicka grah salata, krumpir hren salata, domaci kukuruzni kruh.

I more kolaca, umjesto torte, brzinski fejk tiramisu.
Sad d va dana nis ne kuham.

Imala sam puno odraslih gostiju na rucku, za one koji se pitaju zasto toliko toga.
E ovo je prava svadba