ja sam za ovaj bolonjez od leće puno puta čula da je super i kad sam se konačno odlučila napraviti ga, bio mi je bezveze
vjerujem da je problem u meni, ili u načinu na koji sam skuhala ili u očekivanjima
u svakom slučaju to nije prvi hvaljeni forumski recept koji me razočarao
mene zanimaju sljedeći recepti od sase i munkice:
sabih
salata od pecenih cherry rajcica i patlidzana (ovo preptopstavljam samo u pećnici ispečeš?) plus zamotuljci od patlidzana (grillani, pečeni?) sa svjezim sirom i pestom od susenih rajcica (ovo me zanima kako)
i dajte koji dobar recept za focacciu (ne od sourdougha)
ili je dobra ona iz Ottolenghijeve kuharice? nisam to još probala
moj go-to recept za patlidžane je ili parmigiana ili ih jednostavno ispečem (narezane na kriške, posoljene i nauljene) pa između dvije fete patidžana stavim krišku mozzarelle, krišku rajčice, malo bosiljka i aioli-a