-
Ja skoro ništa ne bacam, nekad zbog MM-a izvadim češnjak iz juhe. Sinoć sam nam radila paradajz juhu:
Na maslinovo sam stavila mali prstohvat šećera, svježi bosiljak, peršin i timijan, češanj češnjaka, malu flašicu domaćeg paradajza - nedovoljno, dodala "temeljac" iz frizera u kojem sam kuhala kukuruz i komadić celera, u toj juhi pofurila ogroman paradajz, ogulila, dodala komadić paprike i sa štapnim mikserom usitnila, dodala u juhu, posolila, mini prstohvat neke čili mješavine. Ukuhala noklice. Ispalo jako fino, iako sam zapravo zakomplicirala jer mi je bila premala flašica paradajza 
Petljala, petljala, srećom uspješno 
Tu sam bacila jedino dio češnjaka koji je bio prepoznatljiv još (nisam sjeckala, samo sam ga nabila dlanom).
Ali ja ni iz obične "bistre" juhe ništa ne bacam. Gdje je ona eko tema
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma