-
Kuham ovako: zasebno skuham mungo grah, a moze i leca, u puno vode 1 na 5, sa lukom na cetrvtine i cesnjakom i listom lovora. Zasebno kuham jecam 1 na 3 omjer, jaka vatra dok ne zakipi, a onda na sasvim lagano. I zasebno napravim toc, maslinovo ulje, luk, cesnjak, persin sotiram, onda dodam sipice ili lignje, cekam da puste vode, podlijem bijelim vinom, kad ishlapi umijesam pelate, poklopim i kuham na lagano dosta dugo dok nisu skroz mekane. Sve pomijesam. Dodam dosta kapara, maslina, bosiljka, svjezeg persina i kvalitetnig maslinovog ulja. To jelo super stoji, pa ga najcesce pravin uvecer za iduci dan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma