Page 65 of 131 FirstFirst ... 1555636465666775115 ... LastLast
Results 3,201 to 3,250 of 6537

Thread: Što danas kuhate /39.dio/

  1. #3201
    LolaMo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    953

    Default

    Mi jako volimo palentu na mlijeku.
    Znači, skuha se palenta na 2/3 mlijeko - 1/3 voda, malo rjeđe.. i na kraju ubacim 3-4 šake svježe ribanog parmezana. Bude fino kremasto i mljekasto, super mi ide uz neki "jači" saft, tipa in umido


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #3202
    Jelena's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Zagreb
    Posts
    11,529

    Default

    Evo da se prijavim da sam se ukljucila u sasin Ottolenghi klub
    Radila sam neki recept s mariniranim gljivama. Meni mrvu prekiselo ispalo, al sam se drzala recepta za prviput. A i nisam neke nepoznate gljive imala, nego shitake i sampinjone.
    https://ottolenghi.co.uk/recipes/mar...-tahini-yogurt

    Malo odmaka od uobicajene kuhinje veseli.

    A najbolje sto se nisam nikako mogla sjetiti kako se zove taj sasin kuhar. "Znala" sam da mu je ime Oto, a da se preziva nekako s L. Jedva sam pronasla

  3. #3203
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Jučer sam radila domaći kruh i stavila sam dvije žlice maslinovog, u tepsiju obloženu maslinovim, i bilo je tako fino i krckavo, a unutra još lanene i sezamove sjemenke. Mislim si koje bih još sjemenke stavila, osim suncokretovih ili bućinih, kvinojinih ili amarant.

  4. #3204
    sasa's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    zg
    Posts
    4,609

    Default

    Ja najcesce stavljam kombinaciju lanenih, sezamovih, suncokretovih i sjemenke kima ili koromaca. S tim da lanene prvo prelijem vrelom vodom, stvori se divna aroma, a sezam normalno tostiram. Mozes staviti i nigellu, ona ima poseban miris.

  5. #3205
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Fala sasa.

    Danas sam radila pizzu po prvi put u svom životu od a do ž. Ispala je fantastično. Baš sam zadovoljna. Ne znam precjenjujem li se kad kažem da je ispala jednako dobro, okusom i izgledom, kao ona iz pizzerija, a nemam krušnu peć. Nit preslano, nit preslatko, krckavo tijesto ni debelo ni tanko. Jedino kaj su nedostajali moji omiljeni sastojci gljive i masline.

  6. #3206
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    S kojim tijestom?

  7. #3207
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Ti zuta presla na digance?

  8. #3208
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Da.

  9. #3209
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Jučer sam radila domaći kruh i stavila sam dvije žlice maslinovog, u tepsiju obloženu maslinovim, i bilo je tako fino i krckavo, a unutra još lanene i sezamove sjemenke. Mislim si koje bih još sjemenke stavila, osim suncokretovih ili bućinih, kvinojinih ili amarant.
    Stavi obični orah, narezane na osmine. Ako ti je bio fini onaj industrijski kruh od heljdinog brašna s orasima, bude i ovaj.

  10. #3210
    Ginger's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12,003

    Default

    Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    Stavi obični orah, narezane na osmine. Ako ti je bio fini onaj industrijski kruh od heljdinog brašna s orasima, bude i ovaj.
    joj, taj mi je bas fini
    imas recept? ne da mi se isprobavati pa povremeno kupim taj u ducanu (kad navecer zaboravim staviti peci svoj, iako rijetko)

  11. #3211
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Ništa posebno...
    Pol kile heljdinog brašna ili 400g heljdinog + 100 g glatkog pšeničnog
    4-5 dl tople vode
    1 žlica šećera, kavena
    pola takve zlice soli
    sjemenke i orasi po želji, 1 šaka
    maslinovo ulje, štajaznam 1 dl

    Suhi kvasac i šećer zamutiti u pol čaše tople vode i ostaviti da se digne,
    u brašno umiješati sol i sjemenke, pa dodati ulje i dignuti kvasac, miješati mikserom sa svrdlastim nastavcima i dolijevati vodu dok se ne dobije odgovarajuću gustoću. Ne znam kako to opisati, pa recept nije sjajno definiran.
    Tijesto je gusto i ljepljivo. ja ga frknem u pleh obložen papirom za pečenje, ovlaš nauljim ,pokrijem s jtakvim istim papirom i dvostrukom krpom i ostavim da se digne, sat dva... pa frk u pećnicu.
    Dugo ga nisam radila, fala na podsjećanju.

  12. #3212
    Ginger's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    12,003

    Default

    joj, hvala puno

  13. #3213
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,658

    Default

    Danas u pecnici domace pilence tj.batci i zabatci, tikvice, paprika, jos mlinci sa strane i salata s bucinim. Mljaac!

  14. #3214
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Jučer sam radila mesne kuglice s pireom.

  15. #3215
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Radila sam francuski krumpir i ispao je fantastično. Šapice koje nemrem prestat ždrt. Aaaa

  16. #3216
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Vidiš da i naša klopa primamljiva i fina

  17. #3217
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Hahhaha jelena. Volim jesti sve. Naravno da je naša kuhinja krasna, ali to jedem čitav život.

  18. #3218
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,658

    Default

    Ma jelena.O je samo htjela reći da često radiš neke egzotike od jela, malo neobičnije kombinacije, a fino se klopa i naša domaća hrana. Ništs više od toga

  19. #3219
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Jučer sam probala raditi kung pao po treći put. Ah, bezveze je ispalo. Mufine isto zeznula.
    Danas sam radila neku kašu s crvenom lećom i mrkvom. Pa zapečeni grah. Kolač od kakaa. Djeca na sve frkču nosom osim kobasice i kolača.

  20. #3220
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Na kaj se zezas s mufinima ti ti deca rade ko od šale zaposli ih.i bit će ko
    Jednostavno
    Dva jaja dve salice brasna,pol sećera ili manje pol šalice ulja
    Jedna do jedna i pol vode ili neke druge tekućine.malo Ribane ili kockaste jabuke,čokolade,sumskog voća poželio
    Troas u kalupe
    I doećes na 280 stupnjeva 25_30 min
    Ja imam modelu od 12 komada ali i dodatne silikone onda radim jednu i pol dozu cca.puna pečnica puna tad ali ih za pol sata više nema.

  21. #3221
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Ne mogu zbog najmanje. Ona hoće gurnuti ruku u smjesu i s tim po licu i svemu. Ako to ne može onda se baca na pod.

    Jučer sam oslića pekla s restanim krumpirom. Opet radila mafine koji su mi ispali super, a djeci ne toliko jer nisu bili čokolada već se osjetio đumbir i limunova korica.

  22. #3222
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Zaposli veliku pa ne moraju svi delati od pelena
    Bar dece imas
    A kaj je tebi resko podijeliti smjesu kad je napraviš u koju zdjelicu i dio po njihovom dio po tvom egzotičnom ne kužim
    Last edited by jelena.O; 12.01.2020 at 09:40.

  23. #3223
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Gle u doba mog djetinjstva su se radili lijevani kolači ok bez čokolade ali i tad smo imali različite okuse u cijeloj protvi.u košaricama ti može biti u svakoj različiti okus.staviš malo nećeg više primjesama s zlicon i frk u pećnicu
    Ha mislila da si manje komplicirana
    Last edited by jelena.O; 12.01.2020 at 09:47.

  24. #3224
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Ako velika dela onda ovo dvoje vrišti da hoće i oni.
    Radim svaki put drugačije. Ne da mi se na jednu stranu topiti čokoladu, na drugu stranu miksati orahe, na treću dodavati zobene, jer na kraju ispadne tona suđa, a oni će se opet prenemagati kada bude trebalo jesti.
    Last edited by zutaminuta; 12.01.2020 at 09:57.

  25. #3225
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Stavi u košarice pa dodavaj direktno njih pa malo promjesaš .nema dodatnih sudova samo žlica ili vilica

  26. #3226
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Kaj da dodajem u njih kad se sve mora još jednom dobro promiješati ako hoću da na išta naliči?
    Mogu jedino probat u jedne staviti suho voće, u drugo tipa lješnjake, u treće čokoladne kapljice, ali stvarno mi se, sa osam modli i djecom koja ili odmah pojedu sve ili ne jedu ni da su zlatni, ne da komplicirat.

    Ali budem uzela sušeno voće. To je dobra ideja. Pa u svakog nešto drugo.

  27. #3227
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Izgled mufina
    Staviš hrpu čokolade i tek i tek kapicu promjesaš
    Za djecu koja to pojedu i nije bitan izgled nemoj se mučiti napravi kaj hoće. Jest
    Last edited by jelena.O; 12.01.2020 at 13:15.

  28. #3228
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Pa i nije do izgleda već do okusa. Zadnje sam uzela kakao masu koja se otopi na pari i miješa s bazom. Jednom sam stavila baš kapljice i nije da su se trgali za njih, a koštale su i nisu neka kvaliteta već obična mliječna čokolada u obliku kapljica. Mislim da su im mafini općenito dodijali.

    Sad sam napravila tapioka okruglice po prvi put i totalno sam oduševljena.
    Last edited by zutaminuta; 12.01.2020 at 13:45.

  29. #3229
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,658

    Default

    Mi smo sinoć fritule uz filmsku večer. Isto dodamo u smjesu što nam je po volji, groždjice, ili ribane jabuke, aroma vanilije ili ruma, obavezno na kraju posipamo cimetom i šećerom u prahu.

    Danas ručak: pureća mesna štruca, pire krumpir s bosiljkom, mješana salata od svega matovilca, radiča,.. prefino začinjena acetom, maslinovim i malo bućinog sam dodala.

    Sad ležanac.

  30. #3230

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Zgb
    Posts
    1,448

    Default

    Ostalo mi malo kiselog zelja, taman za sarmicu za sutra
    nisam dugo
    Last edited by MikiMama; 12.01.2020 at 21:33.

  31. #3231
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    Izgled mufina
    Staviš hrpu čokolade i tek i tek kapicu promjesaš
    Za djecu koja to pojedu i nije bitan izgled nemoj se mučiti napravi kaj hoće. Jest
    Ideja za tebe zuta
    Ne vjerujem da tih 8 mufina su cijela pećnica
    Uzmi dodatnu protvu koja stane uz modle u pečnicu napravi ili sebi ili njima dio po želji ili njima mafine
    Dobit će više ti ćeš opet moći gurati egzoziku

  32. #3232
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Što je tu egzotično u limunovoj korici i malo đumbira? Ne da mi se peći deset stvari odjednom. Kom ne pašu moji mafini neka ne jede.

  33. #3233
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Što je tu egzotično u limunovoj korici i malo đumbira? Ne da mi se peći deset stvari odjednom. Kom ne pašu moji mafini neka ne jede.
    Slažem se. Djeca trebaju od malena naučiti i raspoznavati okuse - razne namirnice, začine i slično. Moji su sami njušili i dodavali u hranu što su htjeli, a i danas to rade.
    Offt. to je jedna od vježbi senzorne integracije - raspoznavanje mirisa i okusa. Ne treba se ograničiti na poznato i ono što im je fino. Ponekad nas klinci iznenade - probaju kod susjede kiselo zelje (u dobi od 2 godine) i raspamete se od sreće. Zašto im to uskratiti i davati samo kakao? Kaj god! zutaminuta, nastavi po svome. Klinci će se priviknuti. Kad su izbirljivi, znači da im ništa ne fali.

  34. #3234
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    fle napravi njima kaj hoćeju, bit će dost i za tebe, puna pečnica različitih stvari, ti zadovoljna a i oni.

    žuta

    a i bolje je da je šareno, pa sisvaki izabere koje hoće.

    neš ti 8 mufina pa to sama pojedeš bez njih, a ovaj imaš i za pratnju dovoljno možda i za drugi dan. ne pečeš 10 stvari, ne trošiš posudu više, samo vilicu. gratis ili dve
    Last edited by jelena.O; 13.01.2020 at 11:08.

  35. #3235
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,658

    Default

    ja kužim i jelenu.O a i Peterlin. Negdje sam u sredini, nudim novo, al i sama najviše volim jednostavna domaća jela, pa takva i najviše nudim. Bez previše kompliciranja i filozofije.
    Različiti smo.

    Ako znam da djecu odbija okus đumbira, stavit ću ga vrlo malo ili ću napraviti par muffina bez djumbira pa im dat da probaju i ove s djumbirom. Na taj način će isprobati, a neće ostati gladni. Karikiram.
    Last edited by Lili75; 13.01.2020 at 11:31.

  36. #3236
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    lili u zadnjih deset dana sam pojela pol vrečice dzumbira, jeli su i moji malo

    kombiniraj, zuta, jednog dana će ti sve pojesti pa ćeš opet gunđati da nisi ništ dobila, napravi punu pečnicu svaćega

  37. #3237
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Kakav đumbir si jela? Ušećereni?

    Budem stavila suho voće u mafine.

  38. #3238
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    friški ribani na jelima , miksani u šejku......
    ušećereni baš i nije neka sreća jesti, više je to šećer, nek džumbir

    ajd napokon nekaj pametno od tebe, ali velim u malu protvicu stavi nekaj po tvom ukusu, ja uvijek u pečnicu uvalim puno toga

    Jučer u jednoj vtrostalnoj radila piletinu, za velike, u manjoj puretinu za klinca, i poslije dok je bilo toplo zapekla rižu za sve skupa, to se kod nas reže na kocke, juhu od puretine, i salata

    ok jedva muža nagovorila da ide dokupiti piletinu za velike, misleći da bu ima i za danas il večeru kaj ostalo, a oni sve smazali za ručak
    pečeno u vlastitom soku samo sa zaćinima

    tak da za danas njima nešto novo, za klinca ostalo puretine

    danas juha od bundeve, rizibizi i puretina
    njima svinjetina, i slani krumpir uz juhu od bundeve

  39. #3239
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    ok dio danasnjeg ručka kaj se tiće njih su sami napravili

  40. #3240
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Kaj da stavim po mom ukusu? Sve je po mom ukusu.
    Valjda imaš mrcinu od pećnice. Meni stoji neki stari socijalistički štednjak koji jedva speče jedno jelo.

  41. #3241
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    kaj ti imaš, moja pečnica je normalna kaj ja znam 60 litara, malo modernija, ali istog kapaciteta ko kod mojih koji sam imala pred 18 godina. 47x37 je velika provta, imam i rešetku na nju sam zgurala te vatrostale taman mi stane duguljasti i okrugli pored nje.
    očito imaš problema s grijačem ajde to vidi. znači moja je ista ko tvoja socijalistička, ne vjerujem da je tvoja uža. uvijek se može nekaj ugurati u pečnici. kupi dodatne silikone, velim ja ih uz dve velikemodle, imam još cca 10 km ne brojim, pa pečem dio u modlu dio u silikonu, bar toga ima na svakom ćosku, naravno onad ato treba staviti na protvu, imam jednu nisku,i dve duboke, ta jedna uboka je moja stara, koju sam uzela, kad smo zadnji put preselili, jer je mama imala dost svojih a meni baš ponekad treba nekaj duplo. inače dugo nisam pekla u vatrostalu , baš sam bedast, od sad samo tak bu, a lijevane kolaće i slično u protvi

  42. #3242
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Imam samo široke protvanje i plehove. Hajde ti te svoje poslikaj kada opet budeš stavljala u peć.

  43. #3243
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    prošetaj ima puno malih protvica, recimo ima one za srneći hrbat u kojem klincu pečem kruh, znači imam dve velike protve, a na njih složim kaj mi treba
    protva za 12 mufina okruglih je 25x35 u nju stavim koššarice one velike

    jajolika s 9 rupa, ali za nju nemam košarice27x35, a ni nisam ih dugo upotrebljavala
    srceka ( sikoni)CCA 7X7.5 cm, njih imam 9 kom ( to je kompet kupljen možda i u nekom ma ima 5 godina, opereš i ponovno koristiš.
    Mafine isuće bu curka radila, kad nemam pojma. vidiš da u z modl originalni savkaj stane. imam još jednu malu ravnu protvu 9x36
    ostalo je 2-4 vatrostala koja sam dobila za vjenčanje od drageprijateljice mojih roditelja, i
    sad pametna ja već par godina to koristila samo za roštilj, od sad bude u upotebi skoro svaki tjedan

    imam i par keramičkih protva manjih 3 komada, jedna je za pečenu rizu kad je za sve, druge po porebi


    htjela sam KIikiriki, dala mi moja sestra onu od mojih, ali bez poklopca.

    ali još je nisam iskoristila ( dobila pred 3 tjedna)

  44. #3244
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    na široki ako je tanji scvakaj posložiš imam i rešetku rosfrajnu.ta pečnica je stara sad već 13 godina, kad smo tu doselili, i sami napravili i montirali kuhinju, ali velim ista je ko moja stara, ili koo d mojih prastarih, koji sam imala ko dijete u roditeljskoj kući čak i u duboku možeš ubaciti koje srčeko, ili okreneš protvu naopačke, ko da pečeš mlince i evo ti mjesta

    čak je

    ista firmaGorenje

  45. #3245
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    e kad se hvalim imam još 5 komada porculanskih posuda u kojem mali voli zapečenu rižu, pa si radi tornjiće,u njih isto mogu staviti te velike košarice ko za mafine, ali on više to voli sam izvaditi s nožem naslagarti na tanjur i uzeti domaći pekmez i sve naštajitio i sebe i stol
    Last edited by jelena.O; 13.01.2020 at 17:04.

  46. #3246
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Nemam mjesta nigdje za još protvanja. Zapravo me svo to posuđe beskrajno živcira.
    Kako radiš zapečenu rižu? Prvo je skuhaš, pa začiniš i onda još pečeš?

  47. #3247
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Naslagani je jedno na drugo dve duboke istog formata jedna u drugoj na to ide velika srednje velika risfrwjns pa glinene i taman vatrostali.pa rešetka iili gore ili dole tanka na suprotnoj etrani.dole je ladica 9-10cm koja koliko se sjećam ima i u prastarim špahrtima u kojoj je sitniš 3za srneca jedan u drugom,pored duguljasta risfrajna u kojoj su te neke glinene i pored toga je te za murine koje okrugle idu opet jedna u drugu i jwjaets ili gore ili dole.
    Tebe imaju svoju ladicu gdje su i modla za tortu i kuhlof.i taman sa strane stane plastična kutijica s srćekima.
    Ok ima još jedna do dve vwtroetwla koje isto nisam dugo koristila ali je visoku u ormaru kad mi treba skinem
    Ja mislila da ti toliko tehnološki osvještena da ipak malko bolje organizirana za mene uvijek kažu da sam da informatički nepismena a rješim neke stvari koje mnogi puno bolji ne kuže.
    Last edited by jelena.O; 14.01.2020 at 07:16.

  48. #3248
    Osoblje foruma spajalica's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    selo
    Posts
    14,789

    Default

    jos da rijesis svoje tipkanje i autocorrect di bi ti bio kraj
    Last edited by spajalica; 14.01.2020 at 07:32.

  49. #3249
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,834

    Default

    Jelena, pa isto kao i ja moraš opet sve te posude razmetati da dođeš do one koja se nalazi u sredini, i onda opet sve nanovo slagati i tako sto pedeset milijuna puta na dan.

  50. #3250
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,244

    Default

    Ma daj uzmem višak stavim ispred kompjutera ili na balkon.dtoji i čeka dok pećnica radi. Vas ne 150 puta .nek dva ako pećnica dela
    Ajde se malo organiziraj
    Last edited by jelena.O; 14.01.2020 at 08:44.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •