Page 66 of 131 FirstFirst ... 1656646566676876116 ... LastLast
Results 3,251 to 3,300 of 6537

Thread: Što danas kuhate /39.dio/

  1. #3251
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Nemam mjesta nigdje za još protvanja. Zapravo me svo to posuđe beskrajno živcira.
    Kako radiš zapečenu rižu? Prvo je skuhaš, pa začiniš i onda još pečeš?
    Ne znam kako radi jelena, ali ja radim kako god mi puhne...

    Najprije o posuđu - kao i jelena, imam nekoliko keramičkih i staklenih posuda koje ulaze u pećnicu, okruglih i pravokutnih - ovako nešto:
    https://popusti.njuskalo.hr/akcija/k...ac-home-235786
    U pećnicu obično gurnem istovremeno dva komada - jedan je otprilike A4 formata, možda malo uži, a drugi je ovalni i pol manji. Uredno stanu jedan do drugoga.
    Kad pečem složenac (zapečenu rižu), stavim u pećnicu oba istovremeno, jer veliki je za nas, a mali mm nosi svojoj mami (obožavateljica povrtnih složenaca, a ne isplati joj se raditi malu količinu za jednu osobu).
    Imam još tih posuda - jedna je keramička okrugla, promjera oko 22 cm, i još jedna velika ovalna u koju stane cijeli picek (iako to radije pečem u kikiriju, rijetko koristim taj veliki keramički pekač).

    Nisu te posude nešto skupe - moje su iz nekadašnje Bille, dobila u okviru nagradnih bodova.
    ***
    A sada - recept:
    Ja sam poznata lijena bitanga, ne da se meni puno nakuhavati. Za složenac od riže, tikvica, mrkvi i poriluka ja napravim ovako:
    U ekspres lonac narežem komad poriluka duljine prsta, jednu mrkvu na kolutiće, jednu veću tikvicu i sve propirjam na malo ulja, dodam 1 veliku šalicu (2 dl) oprane riže (jeftinjara iz Lidla), 2 takve iste šalice vode, žličicu soli i to je sve. Zapravo, stavim komadić lovorovog lista veličine nokta, da ne preuzme sav okus. Zatvorim lonac, kad zapišti prokuham 3-4 minute i ostavim da lonac otključa. Ovisno o sastavu povrća, ovo je obično taman da riža upije svu tekućinu, a na taj način sve ostane unutra - ne treba cijediti. Zapravo, može se ocijediti, ali neće otići puno.

    Takva mješavina frkne se u nauljenu posudu za pečenje i zalije mješavinom jaja, vrhnja za kuhanje i začina. Na ovu količinu ide 2-3 jaja i 1 velika šalica vrhnja (kiselog ili za kuhanje), a unutra frkneš začine po želji (papar, oraščić, sušeni kopar, peršinov list... ) Moja djeca vole curry, a svekrva ne voli, pa obično svakome napravim zaljev po želji.
    Daklem, s tim umakom zalijem rižu i samo viljuškom malo prorahlim, da sjedne do dna. Gore malo ribanog sira bilo koje vrste (može parmezan iz vrećice, a može i bilo kakav krajac tvrdog sira - naribaš na običan ribež).
    To ubaciš u pećnicu na 200 oC i malo više, zapečeš da dobije rumenu koricu i gotovo. To traje petnaestak minuta. Može se staviti na grill (oprezno, da ne zagori) jer svi sastojci su kuhani osim jaja, kojima treba kratko vrijeme da se stegnu.

    Dobar tek!

    ***
    Ako nemaš ekspres lonac, možeš to sve na klasičan način u običnom, a možeš i odvojeno kuhati rižu i povrće, pa slagati na slojeve. Od povrća možeš unutra uvaliti brokulu, karfiol, crveni batat (to ne radim, jer moj stariji je mrzitelj batata) itd. Kuhaš dok riža nije mekana. Vjerojatno treba malo više vode, zbog isparavanja. Dodaj pol šalice više ili dolijevaj po potrebi.

    Inače, možeš po istom principu napraviti i krumpir - skuhaš u kori, narežeš u nauljenu posudu na ploške, dodaš kockice dimljenog špeka ili par šnitica neke fine kobase češnjovke, zaliješ zaljevom sa začinima ( treba malo više soli, a uzaljev može ići jaje, ali i ne mora - dobro je i samo s vrhnjem) i zapečeš. Ovo ja volim samo s kiselim vrhnjem. Mljac...

  2. #3252
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Sorry, opet sam napisala cijelu kuharicu! Užas!

  3. #3253
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    E sad sam outcorrect

  4. #3254
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    i na telcu
    podmetne mi se koji q kojeg ne vidim pa ponekad ne ispravim

    super Peterlin, tak slično ija radim

    ali i varijacije s mesom, kad im dodam malo jogurta, ispadne im ko burek s jogurtom


    danas pureća juha s puuuno povrća, veliki goveđi bolonjez, to bu klinka, klinac pureći. napravit će se više, i ne kuham večeru. spavanje ranije

  5. #3255
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    i na telcu
    podmetne mi se koji q kojeg ne vidim pa ponekad ne ispravim

    super Peterlin, tak slično ija radim

    ali i varijacije s mesom, kad im dodam malo jogurta, ispadne im ko burek s jogurtom


    danas pureća juha s puuuno povrća, veliki goveđi bolonjez, to bu klinka, klinac pureći. napravit će se više, i ne kuham večeru. spavanje ranije
    Da, može i s mesom - ako ostane bolonjez ili slično, napraviš u kaseroli složenac: red riže s povrćem, red mljevenog mesa, red riže s povrćem, a gore zaljev. Može se staviti i ploške/kockice sira ako nema mesa. Može se staviti kranjska kobasa na kolutiće. Varijacijama nema kraja.

  6. #3256
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    ne bum ostalo, dio bu im za ručak dio za večeru uz juhu i salatu od zelja, i kisele repe kaj ko hoće jestia ja imam mir

    super su ti ideje, budemo jesnom i po tvom

  7. #3257
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    To su ideje iz teen kuharice koju sam rukom napisala za svoju djecu. Morat ću to prepisati na računalu. Za sada je to samo rokovnik sa zapisima kako se napravi štajaznam cikla salata od gotove kuhane cikle iz Lidla, grah salata od graha iz konzerve, mahune na isti način, rižoto s povrćem iz konzerve (mexican mix), salata od tunjevine, od ostataka pečenog mesa, pašteta od ostataka ribe... čista improvizacija.

    Ali moram priznati da sam već prošle godine ostala bez polovice kuhinjskih pomoćnika, a ove godine i bez druge polovice. Brucoš i maturant imaju sad drugih obveza, pa ne stignu participirati toliko kao prije. Ostao mi je samo muž, ali on ne kuha, on samo peče i prži (jajca, špek, kobase, šnicle, pljeskavice, ćevape, ribe...) i povremeno zaviruje u tu teen kuharicu, jer su tam recepti za salate.
    Last edited by Peterlin; 14.01.2020 at 10:15.

  8. #3258
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    ajme kod nas nema ostatka od kuhane cikle, toga se pojede i nema više

  9. #3259
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Nisam to pravila, ali dale ste mi ideju. Ne za danas, ali za sutra. Odustala sam od ovog kaj se friga u woku, jer nemam wok, a tek sam sinoć shvatila da treba jača temperatura. Još mi je bilo čudno što svemu treba tako dugo.

  10. #3260
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    wok zamjeniš s dubljom tavom

  11. #3261
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    wok zamjeniš s dubljom tavom
    Nije to isto. Wok ima malo dno i plamen ga na plinu grije drugačije. Na struji wok ne funkcionira ni približno tako dobro (barem prema mom iskustvu).

  12. #3262
    Jurana's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Šibenik
    Posts
    5,220

    Default

    Hobotnicu na gulaš s krumpirima

  13. #3263
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    Nije to isto. Wok ima malo dno i plamen ga na plinu grije drugačije. Na struji wok ne funkcionira ni približno tako dobro (barem prema mom iskustvu).
    imam neki wok koji nisam baš puno koristila, mislila sam da je to isto, ajde budem probala

    danas kupila šenon, karfiol, i brokulu, sutra idu na salatu uz nešto ili da ubacim na wok dio?

  14. #3264
    magriz's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    A6
    Posts
    6,641

    Default

    Quote Originally Posted by Peterlin View Post
    Nije to isto. Wok ima malo dno i plamen ga na plinu grije drugačije. Na struji wok ne funkcionira ni približno tako dobro (barem prema mom iskustvu).
    da, nije potpuno isto. ali ovisi i o woku
    akoje dobar, skoro pa nema velike razlike

  15. #3265
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Što je dobar wok? Svojstva, cijena, brend?
    Mogu li takav onda na obični šporet s običnim plinom?
    Mate Janković veli da doma wok stavlja na indukciju.

  16. #3266
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    ne znam ja imam neki iz delimana tip, ali već dugo ga nisam rabila baš ću sutra probati malo staviti u njega da vidim kak to hoda
    i ja iumam plin i jednu struju,
    za indukciju treba posebne posuđe koliko znam

  17. #3267
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Da, na indukciju idu wokovi. Wokove ne rade od inoxa ako se ne varam.

  18. #3268
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    moj nije rosfraj, nego onaj s cijelim premazom

  19. #3269
    magriz's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    A6
    Posts
    6,641

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Što je dobar wok? Svojstva, cijena, brend?
    Mogu li takav onda na obični šporet s običnim plinom?
    Mate Janković veli da doma wok stavlja na indukciju.
    i ja imam indukciju i neki kao guseni no name wok. u uputrebi je svaki drugi dan
    Last edited by magriz; 14.01.2020 at 16:26.

  20. #3270
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by magriz View Post
    da, nije potpuno isto. ali ovisi i o woku
    akoje dobar, skoro pa nema velike razlike
    Da, to je točno. Ja doma kuham na plin. Iskustvo sa strujom mi je s ljetovanja, gdje obično nemam vrhunsko suđe.

  21. #3271
    magriz's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    A6
    Posts
    6,641

    Default

    nije isto struja i indukcija. na struji je malo koji wok dobar

  22. #3272
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by magriz View Post
    nije isto struja i indukcija. na struji je malo koji wok dobar
    To sam i mislila. Na običnoj struji ni jedan wok ne valja.

  23. #3273
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    Juha od bundeve i batata s dva lista kadulje
    Velikima francuski krumpir klinka malo pomogla,jer joj je teta rekla kako je to fino,a stvarno nisam dugo radila to
    Klincu riža uz pećnice i čupanci pljeskavica od puretine
    Last edited by jelena.O; 16.01.2020 at 13:11.

  24. #3274
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Danas sam radila oslica. Fino sam se zeznula misleći kako im četvrtkom dolazi svježa riba. Nisam puno gledala, samo sam odabrala dvije ribe. Platila naravno punu cijenu. Došla doma i neugodno se iznenadila. Džaba jutub vodiči, kuharske serije i emisije. Mutno oko i nedostatak sjaja ne bih uopće prepoznala. Meso, sačuvaj bože. Ko puding. Ne razumijem da mogu prodavati taj škart po punoj cijeni. Trebali bi spustit cijenu bar 70%.

  25. #3275
    marta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    15,678

    Default

    Ne bi. To se uopce ne bi smjelo prodavati. Jos su Rimljani taj problem razrijesili...

  26. #3276
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Kako?

  27. #3277
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,703

    Default

    Pa ja sam nnegdje našla informaciju da se i u starom Zagrebu to rješavalo. Tako, da bi popdne došao "inspektor" ili ne znam kak se to zvalo i onda bi svim ribama koje su preostale u ribarnici odrezao rep

  28. #3278
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by marta View Post
    Ne bi. To se uopce ne bi smjelo prodavati. Jos su Rimljani taj problem razrijesili...
    Garum?

  29. #3279
    marta's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    15,678

    Default

    Quote Originally Posted by NanoiBeba View Post
    Pa ja sam nnegdje našla informaciju da se i u starom Zagrebu to rješavalo. Tako, da bi popdne došao "inspektor" ili ne znam kak se to zvalo i onda bi svim ribama koje su preostale u ribarnici odrezao rep
    Tocno tako.

  30. #3280
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    veliki pastva na naglo i prilog

    fileti pastve uvaljuju se u kukuruzne žgance s začinama i prepeku na maaalo ulja, gotova stvar za 5-9 minuta
    baš klinka rekla kak je fino, a tak radim stalno, a prije nikad nije komentirala, dio je bio s ćešnjakom u prahu, dio s peršinom i majčinom dušicom

  31. #3281
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,703

    Default

    Quote Originally Posted by marta View Post
    Tocno tako.
    I baš sam pomislila kako je šteta da se to više ne radi

  32. #3282
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,655

    Default

    Quote Originally Posted by jelena.O View Post
    veliki pastva na naglo i prilog

    fileti pastve uvaljuju se u kukuruzne žgance s začinama i prepeku na maaalo ulja, gotova stvar za 5-9 minuta
    baš klinka rekla kak je fino, a tak radim stalno, a prije nikad nije komentirala, dio je bio s ćešnjakom u prahu, dio s peršinom i majčinom dušicom
    Obožavam ovako pripremljene pastrve.

  33. #3283
    NanoiBeba's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Zagreb
    Posts
    12,703

    Default

    Crni rižoto. Bome sam se borila sa sipom i njenim crnilom. Sad bumo vidli jel vrijedilo truda

  34. #3284
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    Danas
    Pureća juha s puno zelenja
    Velikima piletina i krumpir iz vatrostalne posude
    Mafini s čokoladom
    Klincu
    pureći batak i pečena riža
    Bezgluteindka pita s jabukama
    Išo danas na ročkas pa naručio kolač
    Sam je namljeo brašno i jabuke
    Last edited by jelena.O; 18.01.2020 at 13:33.

  35. #3285
    Osoblje foruma emily's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    6,506

    Default

    danas klasika da ne može biti klasičnija
    picek s mlincima i zelena salata
    za desert crno bijeli cheescake

  36. #3286
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Ujutro zobena kaša koju klinci nisu pipnuli. Jeli jaja kod bake.
    Popodne smo bili bezidejni pa sam popekla batke i zabatke u tavi. Idem staviti pitu od kakija i tikve u peć.

  37. #3287
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    Pita od kajsija kod mene ne postoji,jer čim ga više smažu ga

  38. #3288
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Ajde daj smažu i onaj koji se ne da držati u ruci jer je mekan kao puding?

  39. #3289
    Munkica's Avatar
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Sjever
    Posts
    2,035

    Default

    Listovi s kaparama i salata od spinata s bademima, datuljama i sumakom.

  40. #3290
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    Pa taj se mora i prvi pojesti,velim moji ne prožive dugo
    Nazalost sve koji su ove godine pojeli su kupovni ,do pred godinu dana sam imala domaći izvor,ove vas i nije rodilo

  41. #3291
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Moji neće jesti kakije. Samo najmanja. A i ona skromno. Eto i pita gotova pa samo hoće tijesto.

  42. #3292
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,655

    Default

    Juha od buće.
    Piletina na saftu s lukom, mrkvom, celerom i tikvicama, svrdla i salata od cikle.

  43. #3293
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Moji neće jesti kakije. Samo najmanja. A i ona skromno. Eto i pita gotova pa samo hoće tijesto.
    Joj kad imaš viška javi se moji su danas smazali sve kaj je kupljeno a bilo je dosta
    Last edited by jelena.O; 18.01.2020 at 21:10.

  44. #3294
    Peterlin's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Zg
    Posts
    33,003

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Ajde daj smažu i onaj koji se ne da držati u ruci jer je mekan kao puding?
    To je moj mlađi sin volio, kaki prilično mekan prerezan na pola, pa onda žličica i udri... Kolega mi je znao donijeti iz svog vrta.

  45. #3295
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Danas pile, riža, pana cotta.

    Ovako dobro zvuči, ali rezultat, uh... Dakle, krenem da ću peći pile. Upalim 24kitchen i taman onaj turski par objašnjava pile. Ovako recept ide. Pile ostavi 20 minuta na sobnoj temp, zatim posoli, papri, u pile turi češnjak, limun i svjež estragon. Zatim pile u tepsiju na plin, 10 minuta, pa dodaj 2 dcl temeljca, 1/2 dcl suhog vina, maslac, pa u peć. Sat i pol. Sve napravim osim ovo s estragonom i pečenjem na plinu. Kožica pileta ne naliči ni na što. Ko iz noćne more, priljubila se uz meso i samo posušila/ogumenila. Vino daje grozan miris, a ne umami. Je li do vina, je li do mog ukusa. Meso je ok pečeno, ali sve skupa fail u odnosu na klasično pečenje.

    Pana cotta, jučer isto na 24sata, objašnjava ženska, očisti kardamom, stuče, doda u vrhnje, šećer, pa želatinu, procijedi i eto. Zamijenila sam želatinu agar agarom, vrhnje s mlijekom od zobi. To se stisnulo, vjerojatno je slatko, ali ovaj kardamom je užas užasa. Tako intenzivan i uopće se ne uklapa u desert.

    Jedino riža uspjela.

  46. #3296
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    A ženska na taj kardamom cmače i stiska okice i daje epitete kao da je najukusnija stvar na svijetu. Uh...

  47. #3297
    Osoblje foruma sirius's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    zagreb zapad
    Posts
    21,711

    Default

    Quote Originally Posted by zutaminuta View Post
    Danas pile, riža, pana cotta.

    Ovako dobro zvuči, ali rezultat, uh... Dakle, krenem da ću peći pile. Upalim 24kitchen i taman onaj turski par objašnjava pile. Ovako recept ide. Pile ostavi 20 minuta na sobnoj temp, zatim posoli, papri, u pile turi češnjak, limun i svjež estragon. Zatim pile u tepsiju na plin, 10 minuta, pa dodaj 2 dcl temeljca, 1/2 dcl suhog vina, maslac, pa u peć. Sat i pol. Sve napravim osim ovo s estragonom i pečenjem na plinu. Kožica pileta ne naliči ni na što. Ko iz noćne more, priljubila se uz meso i samo posušila/ogumenila. Vino daje grozan miris, a ne umami. Je li do vina, je li do mog ukusa. Meso je ok pečeno, ali sve skupa fail u odnosu na klasično pečenje.

    Pana cotta, jučer isto na 24sata, objašnjava ženska, očisti kardamom, stuče, doda u vrhnje, šećer, pa želatinu, procijedi i eto. Zamijenila sam želatinu agar agarom, vrhnje s mlijekom od zobi. To se stisnulo, vjerojatno je slatko, ali ovaj kardamom je užas užasa. Tako intenzivan i uopće se ne uklapa u desert.

    Jedino riža uspjela.
    Ti si meni super. Volis isprobavati i imas ekipu koja podrzava ekspreimente.

  48. #3298
    zutaminuta's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    11,830

    Default

    Ne podržavaju baš. Ono što ne valja moram pojest ja. Ono što će baš uvijek pojesti je tek par klasika (pohane tikvice, palačinke, pohano meso, bolonjez).

  49. #3299
    jelena.O's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Posts
    35,242

    Default

    Bazulj zelenček na varivo,bilo ga skoro premalo
    Malo kuhane riže
    Ostaci kolača od jućer

  50. #3300
    Lili75's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Zagreb
    Posts
    24,655

    Default

    Quote Originally Posted by sirius View Post
    Ti si meni super. Volis isprobavati i imas ekipu koja podrzava ekspreimente.
    Ovo si se zezala?
    Pa često joj ni ne liznu te eksperimente, al žuta se ne da.

    Ne daj se žuta!

    Ja pile jednostavno začinim i ispečem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •