Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6547

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005
    Postovi
    4,354

    Početno

    Moje dugogodišnje iskustvo pečenja i kuhanja je takvo da moj najbolji savjet...za meao iz pecnice pogotovo velike komade treba napacati cak i 2,3 dana prije. Odlično mi je sa krupnom soli, paprom, curry, kurkuma, ako jače meao onda i senf. Češnjak na ploškice i crveni luk. I zalijati uljem. I posudu (najčešće u vatrostalnoj pacam) prekrijem prozirnkm folijom. Drugi dan okrenem meso da se izmjesa to ulje i upija. Bude jaaako mekano i fino. Najnovije sam isprobala senf i jogurt mariniranje dan prije. Stvarno se isplati. Tako radim i meso za roštilj samo bez senfa.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dugogodišnje iskustvo pečenja i kuhanja je takvo da moj najbolji savjet...za meao iz pecnice pogotovo velike komade treba napacati cak i 2,3 dana prije. Odlično mi je sa krupnom soli, paprom, curry, kurkuma, ako jače meao onda i senf. Češnjak na ploškice i crveni luk. I zalijati uljem. I posudu (najčešće u vatrostalnoj pacam) prekrijem prozirnkm folijom. Drugi dan okrenem meso da se izmjesa to ulje i upija. Bude jaaako mekano i fino. Najnovije sam isprobala senf i jogurt mariniranje dan prije. Stvarno se isplati. Tako radim i meso za roštilj samo bez senfa.
    Potpis...

    Ja koristim curry i kurkumu za perad (puricu, koja je suha i nema intenzivan okus), a za svinjetinu koristim senf. Krupna sol obavezna. Količina: 2% na težinu mesa za perad, 2,2% za svinju i teletinu.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •