Eh, tako moji sinovi "kuhaju". Litra bučinog ulja traje maksimalno 6 tjedana, a češće samo 4 tjedna

. Btw. već vidim da je za cijelu njihovu generaciju priprema hrane drugačija kategorija nego za nas....
Doma imam hranu u ledu (okruglice, štrukle) i konzerviranu hranu u špajzi (vlastiti ciganski grah, đuveđ. boraniju, ponekad ajvar i slično) i hrpu konzerviranog povrća (mahune, grašak, grah, slanutak, leća).
Moji sinovi su u stanju napraviti obrok u 10 minuta upravo od toga - skuhaju tjesteninu ili njoke, istresu na njih staklenku konzerviranog povrća, naribaju sir na njih i dodaju salatu.
Vole lešade, pa nije problem ubaciti u lonac kupus ili kelj + mrkvu + koji krumpir.
Od konzervi još imam tunjevinu i obične sardine. U frižideru imam obično neke domaće sušene kobasice i špek. Ako i nema ništa kuhano, tko ostane gladan - sam si je kriv!