Ovih dana/tjedana- riblji tacosi sa kratko ukiseljenim rotkvicama i mladim lukom uz salsu od korijandra, rolice od teriyaki piletine sa klicama i zacinskim travama, u rizinom papiru, sa spicy bademima, jos uvijek cesto pesto od pistacija i boba uz pastu od lece, tandoori slanutak, kratko grilane lignje uz tarator od badema i relis od limuna, hobotnicu uz toskanski kelj- kratko obradjen u woku uz salsu od maslina i grozdjica, varivo od jecma i gljiva, jecam kao rizoto sa potocarkom, spinatom i sparogama, omlet sa manchegom i harissom, vikendom pasta ala gricia, empanade s junetinom, slani cheesecake, confit od patke, dimsumovi raznih vrsta, burgeri, sourdough pizze. Stigle su tresnje pa su deserti u tom tonu, male cokoladne tortice s umakom od tresanja, prhka pita s tresnjama, savijaca od tresanja i oraha, sve uz sladoled- zadnji sam radila sa tahinijem i halvom- jako fino! Uglavnom meni je Dolac prekrasan ovo proljece- a i cvijece se vratilo na Splavnicu prosli tjedan!


Sent from my iPhone using Tapatalk