Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6554

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    zg
    Postovi
    4,609

    Početno

    Ovih dana/tjedana- riblji tacosi sa kratko ukiseljenim rotkvicama i mladim lukom uz salsu od korijandra, rolice od teriyaki piletine sa klicama i zacinskim travama, u rizinom papiru, sa spicy bademima, jos uvijek cesto pesto od pistacija i boba uz pastu od lece, tandoori slanutak, kratko grilane lignje uz tarator od badema i relis od limuna, hobotnicu uz toskanski kelj- kratko obradjen u woku uz salsu od maslina i grozdjica, varivo od jecma i gljiva, jecam kao rizoto sa potocarkom, spinatom i sparogama, omlet sa manchegom i harissom, vikendom pasta ala gricia, empanade s junetinom, slani cheesecake, confit od patke, dimsumovi raznih vrsta, burgeri, sourdough pizze. Stigle su tresnje pa su deserti u tom tonu, male cokoladne tortice s umakom od tresanja, prhka pita s tresnjama, savijaca od tresanja i oraha, sve uz sladoled- zadnji sam radila sa tahinijem i halvom- jako fino! Uglavnom meni je Dolac prekrasan ovo proljece- a i cvijece se vratilo na Splavnicu prosli tjedan!


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    Lokacija
    Šibenik
    Postovi
    5,224

    Početno

    Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ovih dana/tjedana- riblji tacosi sa kratko ukiseljenim rotkvicama i mladim lukom uz salsu od korijandra, rolice od teriyaki piletine sa klicama i zacinskim travama, u rizinom papiru, sa spicy bademima, jos uvijek cesto pesto od pistacija i boba uz pastu od lece, tandoori slanutak, kratko grilane lignje uz tarator od badema i relis od limuna, hobotnicu uz toskanski kelj- kratko obradjen u woku uz salsu od maslina i grozdjica, varivo od jecma i gljiva, jecam kao rizoto sa potocarkom, spinatom i sparogama, omlet sa manchegom i harissom, vikendom pasta ala gricia, empanade s junetinom, slani cheesecake, confit od patke, dimsumovi raznih vrsta, burgeri, sourdough pizze. Stigle su tresnje pa su deserti u tom tonu, male cokoladne tortice s umakom od tresanja, prhka pita s tresnjama, savijaca od tresanja i oraha, sve uz sladoled- zadnji sam radila sa tahinijem i halvom- jako fino! Uglavnom meni je Dolac prekrasan ovo proljece- a i cvijece se vratilo na Splavnicu prosli tjedan!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Je li pastu od leće ili paštu od leće?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •