Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6742

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    24,837

    Početno

    Da ja tako, pustim da se otaloži, pa procijedim, a moram priznati nisam zamijetila da je veliki naglasak na to bistra meni je bitno da je ukusna.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.07.2020. at 11:59

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,015

    Početno

    Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Da ja tako, pustim da se otaloži, pa procijedim, a moram priznati nisam zamijetila da je veliki naglasak na to bistra meni je bitno da je ukusna.
    Tako je!

    Btw. nisam gore napisala da meso treba doooobro oprati pod mlazom hladne vode, da se očisti sve trunje. Ako se kuha kost, to je nemoguće - uvijek se kuhanjem odvoje "špliteri", sitne mrvice kostiju. U ekspres loncu pod tlakom veća je vjerojatnost da se trunje odvoji, pa je po svoj prilici zbog toga juha mutna.

    Sjetila sam se ovog trika s bjelanjkom prošli vikend - za svekrvu sam kuhala juhu od teleće kosti i unutra gris knedle. Kad sam ukuhala gris knedle, juha se razbistrila i još si mislim kakvo se to čudo dogodilo, a vjerojatno je bjelanjak odradio svoje. Bila je fina, knedli također.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •