Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6723

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Slanutak. Opet je uspio. Svi su papali.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Slanutak. Opet je uspio. Svi su papali.
    Jeeee....

Očito vole mahunarke, kao i moji. Obožavaju slanutak s mrkvom i krumpirom, a stavljam ga i u salate (grah-kukuruz-slanutak) i radim humus.
    Od ostalih mahunarki ne mogu se odlučiti što im je bolje - leća, grašak ili obični grah. Tu još mogu staviti mahune - varivo od mahuna, mahune salata, dinstane mahune s paradajzom i paprikom, abšmalcane mahune s vrhnjem...

Jao, sad sam gladna.... ali doma nema mahunarki, danas je krumpir-gulaš i zelena salata, a za neljubitelje zelene salate ima cikle.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

jelena, kaj si partibrejker. :D
    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Jeeee....

Očito vole mahunarke, kao i moji. Obožavaju slanutak s mrkvom i krumpirom, a stavljam ga i u salate (grah-kukuruz-slanutak) i radim humus.
    Od ostalih mahunarki ne mogu se odlučiti što im je bolje - leća, grašak ili obični grah. Tu još mogu staviti mahune - varivo od mahuna, mahune salata, dinstane mahune s paradajzom i paprikom, abšmalcane mahune s vrhnjem...

Jao, sad sam gladna.... ali doma nema mahunarki, danas je krumpir-gulaš i zelena salata, a za neljubitelje zelene salate ima cikle.
    Da, slanutak je sjajna stvar. Zapravo, mene je privukao prvi put naziv. Mislila sam da je nešto slankasto. Bio je recept kako napraviti grickalice od slanutka u pećnici. Nije mi uspjelo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •