Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
da, ta lista se sve vise povecava kod mog starijeg s godinama. bas zna biti iritantno.

Jelena ja kupim vise pilecih prsa, pa kad paniram ispaniram vise nego nam treba za taj rucak. ostalo zamrznem. isto vadimo po potrebi i klinci sami ispeku u pecnici.
Njima se svidja peci te stvari u pecnici jer im ne sprica ulje.
Prije par godina ja sam mogla ovako nešto za mlađeg sina napisati, aliiii falabogu, u nekim godinama pri kraju srednje škole to je prestalo, a onda došlo natrag na normalu. Sad jede uglavnom sve, s tim da neke stvari obožava, a druge samo pojede.

Prekretnica je došla kako su polako naučili rukovati kuhačom. Nije da su postali neki kulinari - uglavnom znaju pripremati osnovne stvari i to one koje vole, ali su tako naučili više cijeniti posao tj. dok netko drugi skuha. Prošle i ove školske godine njihova pomoć u kuhinji je minimalna (ne stignu), ali barem ne zafrkavaju oko izbora jela. Meni je dovoljno da utovare/istovare suđericu, bace smeće i slično. Skuhaju kad ih je volja ili kad mene nema doma - svelo se u prosjeku na pečene kobase ili piletinu i salatu. Ne žalim se. Kad bude vremena, bit će i više kuhanja.