Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6537

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To mi je postalo stvarno opterećenje. Pogotovo kaj nitko od nas pretjerano ni ne voli pregrijanu hranu. Frižider je stalno jrcat. Nema mjesta za neki kremasti kolač, za kiselo tijesto koje se treba dizat i tako to. S tim da MM spada u muške koji malo jedu pa nemrem na njega računat da bu pojel ostatke

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    To mi je postalo stvarno opterećenje. Pogotovo kaj nitko od nas pretjerano ni ne voli pregrijanu hranu. Frižider je stalno jrcat. Nema mjesta za neki kremasti kolač, za kiselo tijesto koje se treba dizat i tako to. S tim da MM spada u muške koji malo jedu pa nemrem na njega računat da bu pojel ostatke
    Gdje je ona antirecesijska tema
    Meni ništa ne ostane. Jedino kad mi mama silom nešto uvali, pobrka mi cijeli tjedni ritam.
    Mi uvijek imamo koliko nam treba. Jedino što ako mi netko bane na vrata, nemam onako neke količine "ako tko dođe...". Korona minimira posjete pa sad to i nije problem.

Ja sam zaredala nešto mesnatu hrane, nisam baš sretna, tako se potrefilo. Imali smo prvo dva dana gulaš vepar/junetina/svinja jedan dan sa slanim krumpirom, jedan dan s rižom i još je MM treći dan jeo s tijestom. Jučer sam skuhala svinjski file na saft, skroz nemasno, s hrpom piriranog povrća. Dva filea sam prvo u pećnici na 90 °C pekla 1,5 sat. Al opet za dva dana pa mijenjam priloge i salate. A bilo bi i za 3, ali ide u zamrzivač. Jedva čekam neko lagano varivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •