Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
A ja sam pak zapamtila da netko peče 15 jaja, a nekad i 30, al ne znam više tko
Mi najčešće pečemo 5 za nas 3, i to na oko. Valjda sam to i napisala. Ali ako ima puno nečega drugog, znam i samo 3 ispeći. Uglavnom, ako ne radim kolače, dugo mi traje paket od 10 jaja
Ona jetrica su bila 0,5 kg i nismo sve pojeli za ručak. Mislila sam paštetu napraviti, ali se navečer pojelo i potunkalo umaka iz tave. Prvo sam si mislila - smijemo li uopće navečer jesti jetrica od ručka, pa sam zaključila da ako može u paštetu, možemo ih i nakon par sati pojesti ovako. Narezala popreko tanko, mali i ja pojeli.

Danas cordon blue, slani krumpir i svježa paprika.
Jetrica su meni obično dobra i idući obrok, ali ih ne ostavljam za idući dan. Ne što ne bih, nego se obično sve pojede.

Hvala na podsjećanju, imam jedan paket jetrica. Smrznuta obično napravim na saft, bolja su mi tako nego pržena. Uz to palenta i salata i voila... ručak gotov u deset minuta.