Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
Peterlin hvala ti na receptu
jednom davno sam radila ali mi je bila suha, niej dobro ispala

mogla bih za vikend probati samo da smislim što bi uz to fino pasalo sa strane
možda neki umak s gljivama...
i salata s puno povrća

danas svinjska jetrica na naglo s restanim krumpirom
za djecu piletina na jušno sa širokim rezancima
Nema na čemu.

Kod pripreme smjese ključno je da se odabere neko meso koje nije suho (ne valja ako je čista junetina, mora biti miješano ili svinjetina). Zato sam i napisala da u puretinu dodajem ulje.

Ako ti se čini da je suho, dok se peče možeš 2-3 puta premazati kiselim vrhnjem ili vrhnjem za kuhanje (1 dl).

Meni je najčešći problem bilo to što je odozgo znala biti korica, a s donje strane znatno manje pečeno, ali tome sam doskočila tako da pečem najprije na donjem grijaču. Znat ćeš i sama, to ovisi o pećnici. Ako imaš takav problem s orehnjačom i kruhom, imat ćeš i s ovim. Nadam se da ćeš biti zadovoljna, ali kao i sve - ovo ovisi o sastojcima koje odabereš. Dobru zabavu! Ako ne bude ispalo kako treba, vrati se na faširance