Nema na čemu.
Kod pripreme smjese ključno je da se odabere neko meso koje nije suho (ne valja ako je čista junetina, mora biti miješano ili svinjetina). Zato sam i napisala da u puretinu dodajem ulje.
Ako ti se čini da je suho, dok se peče možeš 2-3 puta premazati kiselim vrhnjem ili vrhnjem za kuhanje (1 dl).
Meni je najčešći problem bilo to što je odozgo znala biti korica, a s donje strane znatno manje pečeno, ali tome sam doskočila tako da pečem najprije na donjem grijaču. Znat ćeš i sama, to ovisi o pećnici. Ako imaš takav problem s orehnjačom i kruhom, imat ćeš i s ovim. Nadam se da ćeš biti zadovoljna, ali kao i sve - ovo ovisi o sastojcima koje odabereš. Dobru zabavu! Ako ne bude ispalo kako treba, vrati se na faširance![]()






Odgovori s citatom