Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
kakva plemenita borba! A i motivira na kuhanje, sto je uvijek dobro.
zasli smo duboko u sezonu kelja, zelja i poriluka. kod nas se kuha varivo od lignji, jecma i mungo graha, varivo od lece i chorizo kobasica s toskanskim keljom, salata od slanutka s misom i kikirikijem, wontoni od celera i kikirikija, fritata s manchego sirom, cvjetacom i chorizom, congee od smedje rize sa shitakama, sporo peceno pile sa gochujang pastom, zaprzena crna riza sa spicy tunom i korijandrom, pesto od kelja sa pastom od lece, pire od celera uz gljive ili ribu, vikendima pasta ala gricia, baozi od svinjetine i zelja uz chilly- soja umak, marokanska pastilla, sporo pecena svinjetina u malim bao pecivima uz brzo ukideljeno povrce (luk ili rotkvice), parena pa przena piletina uz koreanski vinaigrette, rizoto s gljivama.. inace vecinu toga kuham kroz tjedan dan ranije, a za vikend obavim svu pripremu, pranje salata, kuhanje temeljaca, priprema umaka i sl.
Ovaj puta se neces izvuci sa receptima. Sad me izvolis posvojiti