Pastetu i druge meze radimo kad si priustimo druzenje s najblizima, sjajno ide uz sourdough kruh, kojeg si ti Zhang vec doktorirala. Ja ju radim tako da uzmem pola gusje, a pola pilece jetre, dobro ju ocistim od zuci i zilica, pa ju zagrijem na pari sa soli (na nekih 400 g jetre stavim pola velike zlice soli). Dotlen jedan ljubicasti luk stavim da se reducira s portom i viskijem. A istodobno rastopim 400 g maslaca. Onda u blenderu miksam jetru i luk, dodam cetiri jaja, pa na kraju maslac. Procijedim kroz jako gusto cijedilo i stavim u kalup oblozen papirom za pecenje- najbolje onaj kalup kao za strucu kruha. I onda taj kalup stavim u drugi duboki pleh i nalijem vruce vode do otprilike pola kalupa u kojem je pasteta. Peces na 140- nekih 50-60 minuta. Vazno je provjeravati jer zapravo cekas da se ispece, ali ne smije ti granulirati. Zvuci kompliciranije nego sto jest, ako si ikada radila neki creme brulee imat ces ideju kako treba izgledati. Onda ju ohladis na sobnoj temperaturi pa u frizideru. Divna je. Moze se spremiti u manje teglice pa zaliti rastopljenim maslacom da ju konzervira, ili jos bolje visak pokloniti prijateljima.