Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6723

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Jučer sam htjela iskoristiti poriluk koji sam imala, a htjela sam da i bude nešto iz jednog lonca i onda je ispao jedan odličan ručak.

Zapržila sam pileća prsa na kockice, posula dimljenom paprikom, dodala 2 poriluka sitno narezana i češnjak. Otvorila sam teglu kuhanog slanutka i dodala svu tekućinu iz nje u lonac. Kad sam procijenila da su meso i poriluk skuhani, dodala sam slanutak i to je bilo to. Bilo je ludo ukusno, djeca su mljackala.

Mislim da je tajna bila u masnoći od pečenja pileta i patke. Da je bilo duplo više, sve bi se pojelo.

Danas paštašuta na kozicama, salata.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer sam htjela iskoristiti poriluk koji sam imala, a htjela sam da i bude nešto iz jednog lonca i onda je ispao jedan odličan ručak.

Zapržila sam pileća prsa na kockice, posula dimljenom paprikom, dodala 2 poriluka sitno narezana i češnjak. Otvorila sam teglu kuhanog slanutka i dodala svu tekućinu iz nje u lonac. Kad sam procijenila da su meso i poriluk skuhani, dodala sam slanutak i to je bilo to. Bilo je ludo ukusno, djeca su mljackala.

Mislim da je tajna bila u masnoći od pečenja pileta i patke. Da je bilo duplo više, sve bi se pojelo.

Danas paštašuta na kozicama, salata.
    Moji sinovi isto obožavaju poriluk. Ne kombiniram ga često sa slanutkom, ali probat ću - hvala na ideji. Češće ga radim s rižom i mrkvom uz dodatak kopra. Isto se sve pojede i traži još.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

ovo mi je nepoznata kombinacija, ali dobro zvuči. Kod nas je poriluk gotovo isključivo s kobasicama, ili s ječmom, ili ide u quiche, četvrtog nema (sad vidim da ima ). Baš ću probati sa slanutkom i piletinom.

Kod nas danas domaća pizza, mlađi je imao rođendan i pravo da bira što ćemo ručati. Bome mi je dobro ispala, još uz čašu crnog pinota, i sutra bih najradije ponovila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •