-
Eh, da - jučer je moj mlađi sin za večeru imao salatu od tjestenine, kiselih krastavaca, crvene mesnate paprike i slatkog kukuruza (+ majoneze koliko treba da se poveže). Udavio se u tome. Obično takve salate naprave kad od ručka ostane tjestenine, ali znaju i namjenski skuhati svrdla ili pužiće baš za ovakve salate. Ponekad unutra ubace kuhanu šunku narezanu na kockice ili parizer, tvrdi sir, kuhano jaje - što god se nađe. Ako ostane pečenog mesa, isto se može narezati na kockice i iskoristiti. Taj recept se zove "pražnjenje frižidera" jer većina kojekakvih ostataka paše u to. Umjesto majoneze može i kiselo vrhnje ili mješavina, što god ima. U to pašu i klice, luk (mladi ili kozjak), što god se nađe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma