Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6713

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Danas radim pizzu i mislim si da probamo svi skupa napraviti raviole ili torteline za sutra, mada nisam ih nikad radila pa možda ispadnu kojekako...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Danas radim pizzu i mislim si da probamo svi skupa napraviti raviole ili torteline za sutra, mada nisam ih nikad radila pa možda ispadnu kojekako...
    To ti je dobro jedino ako želiš zaposliti klinčardiju da sudjeluju. Puno prčkanja, malo na kraju ispadne.

Inače, može biti zabavno i poučno. Ako ti se uklapa u koncept, samo naprijed!

Kod mene poriluk i šnicli na naglo za sina koji jede doma. Ostali se snalaze kako tko stigne (mm i ja na svom poslu, drugi sin na svom poslu ili na faksu - kako bude stigao). Za večeru će se isto snalaziti, odo' ja na jogu, a oni nek pljačkaju frižider. Možda ostane nešto od ručka, a kupila sam prvi put grill jeger, ali ne mogu napisati kritiku jer ga još nismo probali: https://www.podravka.hr/proizvod/grill-jeger-kobasica/
    Uvijek ima jaja, sirnog namaza, jogurta i sl. Tko ostane gladan - sam si je kriv. Uštipke ili knedle sa šljivama mogu im za večeru napraviti sutra, danas imam pametnijeg posla

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •