Munkice, ja bih se kod tebe na prehranu predbilježila, volim dobar dio azijske hrane .
I ja sam za vikend radila paštetu od ribe, samo nisam radila temeljac, nego sam pekla s povrćem u vinu i limunovom soku, pa mi je ostalo pola krasne orade, a i tog umaka od pečenja i povrća. Krumpir sam rezala na ploške, njega sam izdvojila i taman mi je umak bio kiselkast pa smo ga kasnije hladnog kao na salatu pojeli. Zapravo je bilo baš fino.
Danas je doslovno ćušpajz, varivo s otkoštenim purećim zabatkom, noklicama, batatom, grincajgom, mladim porlukom, listom kelja, zgusnula s kukuruznim brašnom u vodi... Ćušpajz Sinoć sam probala, jako fino. Kad nisam baš zadovoljna s varivom, šibnem malo soja sosa i mirina i pravim se da je azijsko. Sad nisam ni soja sos ni dodavala, pun je okusa.