Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
Svaka vam cast da mozete jesti kuhanu hranu 2-3 dana
Ja ne bih i nisam.
Zar nije bolje kuhati svjeze? Krumpir je kuhan za 15 minuta. Toliko se uvijek ima vremena.
Lako je kuhati svaki dan kad si doma, tj. nemaš stalni posao. Kad čovjek radi, i ima malu djecu koja dolaze ujutro iz škole, neizvedivo je da čekaju dok netko od roditelja dođe doma (ne prije 17 sati) i krene kuhati ručak. A da ne spominjem i odlaske na službeni put i slično...
Ja sam zadnjih pet godina doma, ali i dan danas neke ručkove kuham za dan-dva. Uostalom, ne možeš uvijek pogoditi s količinom, dogodi se da ostane taman hrane još za dan poslije. Ne pada mi na pamet bacati hranu.
A iskreno, ne želim biti ni rob kuhanja i svaki dan provoditi u kuhinji. Ljepše je iskoristiti dan za šetnju sa psom ili vlastita mala zadovoljstva.

A pazi sad ovo, prošli tjedan smo MM i ja bili na moru, skuhala sam im 2 ručka za četiri dana