Ja stvarno ne razumijem zašto se zafrkavaš s tim... Nema jednostavnije stvari od odreska u senfu. Uzmeš minutne odreske koji su brzo gotovi. Malo ih natučeš, posoliš, popapriš, po želji umočiš u brašno da manje špricaju i frk na tavu. Dok se to peče, zamutiš u šalici žlicu senfa, eventualno žlicu ulja (da se sve lakše poveže), malo vrhnja za kuhanje, malo bijelog vina (ne pišem količine jer to ovisi o količini mesa), po želji kosanog ili granuliranog češnjaka, kosanog ili sušenog peršinovog lista i voila - kad je meso pri kraju, zaliješ time, pustiš da zavrije i isključiš istog trena.
Moj stariji sin je obožavatelj, ali mu se ne da zamarati s kombiniranjem začina, pa si nabavlja ovo: https://www.podravka.hr/proizvod/veg...ilje-marinada/
S tim se zaliju odresci, ostavi se minimalno pol sata i onda cvrč u tavu.