Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6723

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti, malo sam zaboravna, al jesi probala neko vrijeme ne nuditi alternativu? Mislim, svatko moze par jela ne jesti, al bas da skoro nista ne jede, to mi izgleda maltretiranje tebe, jer može.

Joj nažalost ima takve djece, imam takvo dijete u bližoj obitelji. Neće izgladnjivanje ništa pomoći dapače još veći otpor.
    Često tu ima i senzorike na određenu teksturu, mirise, okuse...

Ja se sjećam da sam bila gladna da gladnija ne mogu bit (za vrijeme rata, i onako kost i koža) i to početak srednje, kad sam osjetila miris iz tog restorana gdje su nam organizirali hranu, na samu pomisao bolonjeza i špageta želudac mi se dizao...da sam se samo okrenula na peti i gladnaaa do boli legla spavat.

Nisam za forsiranja ili ili...teško je vjerovat nekome ko ima dijete koje sve jede ili će sve probat jest.

Al ne bi mu dala kruh i kikirirki maslac kao zamjenu za ručak, ipak volim da glavni obrok bude konkretan. Tako da sam ja unaprijed razmišljala, uvijek bi dala da probaju to drugo jelo da šire jelovnik, ali sam imala ručak opciju kao zamjenu. Recimo kćerka ne može smislit grah jer joj se jednom zgadio, a sin neće (zasad) pojest blitvu ni u ludilu.

Ja sam ko dijete bila štrklja i nisam uopće jela povrće osim krumpira i krastavaca a danas mi je osnova prehrane

Prijateljicu je mama tjerala da jede što je skuhano taj dan za ručak da je ova doslovce povraćala, bilo m ije strašno to gledat kad sma se zatekla kod njih, a i prisjeo mi je moj ručak i zgadio se uz takve prizore.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 02.10.2025. at 16:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •