Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: česte stolice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ela27

Početno česte stolice

Lucija ima 2.5 mj. zadnjih 7 dana ima po 10 stolica dnevno (cesto dok doji) nekad obilno nekad manje. Iskljucivo dojim, jede svaka 2h i odlicno napreduje. Da li je to precesto hranjenje pa nema potrebe sve iskoristiti? Inace nema nikakve simptome neke infekcije jako je dobre volje i dobro spava.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mozda jedes nesto sto je otvara? Mozda je samo faza?
    Nista mi drugo ne pada na pamet.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I mene isto zanima jeli problem ako malac ima puno stolica na dan,jer nam je pedijatrica rekla još sa 2 mjeseca na pregledu da će sad imat sve manje stolica,pa čak da će biti i dana kad neće imati uopće.A on ima svaki dan barem 4-5 stolica,nekad i više.Čini mi se da je sve drugo OK pa se i ne zabrinjavam previše,ali me zanima zbog čega bi to moglo biti.A to traje već mjesec i više i ne mjenja se ništa.Jeli to stvarno da popapa više nego mu treba pa izbacuje višak? A inače je dosta da ne kažem mršav ali nije onako bucmast kao bebe njegove dobi.Ja to pridajem tome da je jednostavno tako građen.
    Jel normalno da tako puno kaka?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Cini mi se da je bolje da kaka vise, nego premalo, jer i LLLI kaze barem toliko i toliko pokakanih pelena za odredjenu dob. Znaci, moze vise, a kad je manje treba ispitati o cemu se radi.

Ako vam se vasa djeca cine sretna i zadovoljna, mislim da nema nikakvih problema.

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo Novi je tek od pre 2-3 meseca ustalio 1 stolicu dnevno. Do pocetka dohrane imao je uvek minimum 4 stolice, a kad je imao 2-3-4 meseca 6 imao je periode i sa 8-10 stolica dnevno.
    Ni dan danas mu stolica nije "formirana" skroz, nego je kasasta, a obozava da jede banane, rizu...
    Sasvim je ok napredovao uvek, i nije imao zdravstvenih tegoba osim jedne virusne infekcije pre mesec dana.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •