-
česte stolice
Lucija ima 2.5 mj. zadnjih 7 dana ima po 10 stolica dnevno (cesto dok doji) nekad obilno nekad manje. Iskljucivo dojim, jede svaka 2h i odlicno napreduje. Da li je to precesto hranjenje pa nema potrebe sve iskoristiti? Inace nema nikakve simptome neke infekcije jako je dobre volje i dobro spava.
-
Mozda jedes nesto sto je otvara? Mozda je samo faza?
Nista mi drugo ne pada na pamet.
-
I mene isto zanima jeli problem ako malac ima puno stolica na dan,jer nam je pedijatrica rekla još sa 2 mjeseca na pregledu da će sad imat sve manje stolica,pa čak da će biti i dana kad neće imati uopće.A on ima svaki dan barem 4-5 stolica,nekad i više.Čini mi se da je sve drugo OK pa se i ne zabrinjavam previše,ali me zanima zbog čega bi to moglo biti.A to traje već mjesec i više i ne mjenja se ništa.Jeli to stvarno da popapa više nego mu treba pa izbacuje višak? A inače je dosta da ne kažem mršav ali nije onako bucmast kao bebe njegove dobi.Ja to pridajem tome da je jednostavno tako građen.
Jel normalno da tako puno kaka?
-
Cini mi se da je bolje da kaka vise, nego premalo, jer i LLLI kaze barem toliko i toliko pokakanih pelena za odredjenu dob. Znaci, moze vise, a kad je manje treba ispitati o cemu se radi.
Ako vam se vasa djeca cine sretna i zadovoljna, mislim da nema nikakvih problema.
-
Evo Novi je tek od pre 2-3 meseca ustalio 1 stolicu dnevno. Do pocetka dohrane imao je uvek minimum 4 stolice, a kad je imao 2-3-4 meseca 6 imao je periode i sa 8-10 stolica dnevno.
Ni dan danas mu stolica nije "formirana" skroz, nego je kasasta, a obozava da jede banane, rizu...
Sasvim je ok napredovao uvek, i nije imao zdravstvenih tegoba osim jedne virusne infekcije pre mesec dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma