Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: Što čitaju i što biste vi htjeli :D da čitaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa Vidi poruku
    Robinson Crusoe, to bi moglo za 8. razred, što mislite?

Razmišljam i o Šenoi, ali mi se to čini malo prerano. Ili?
    Robinson Crusoe nekad je bio lektira za 6. razred, tako da mi se nimalo ne čini prerano.

A za Šenou moj sin (nepunih 12) je neki dan nadobudno donio iz knjižnice Zlatarovo zlato. Nakon prvih par stranica je zavapio "kako je to dosadno!!!" Nisam ga pokušavala razuvjeriti, i meni je Šenoa uvijek bio beskrajno dosadan.
    Rekla sam mu da će mu to biti lakše čitati kad bude stariji, u 1. srednje. Ha-ha, moš mislit ali morala sam ga nekako ohrabriti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Robinson Crusoe nekad je bio lektira za 6. razred, tako da mi se nimalo ne čini prerano.

A za Šenou moj sin (nepunih 12) je neki dan nadobudno donio iz knjižnice Zlatarovo zlato. Nakon prvih par stranica je zavapio "kako je to dosadno!!!" Nisam ga pokušavala razuvjeriti, i meni je Šenoa uvijek bio beskrajno dosadan.
    Rekla sam mu da će mu to biti lakše čitati kad bude stariji, u 1. srednje. Ha-ha, moš mislit ali morala sam ga nekako ohrabriti.
    Ja sam zbog Zlatarovog zlata zvala Knjižnicu za slijepe (da posudim audio verziju, jer moj sin zbog strabizma ima na to pravo) ali nisam na kraju to učinila. Možda bih trebala, jer bit će još zahtjevnih djela iz lektire. A ovako, samo frkneš cd u player i natuljiš slušalice ili, još bolje, pustiš na standardni play pa cijela obitelj sluša i ponavlja lektiru, he he he....

Inače, rekla je teta iz knjižnice za slijepe da je velikom broju djece sa smetnjama vida i smetnjama čitanja upravo Zlatarovo zlato točka loma. I slažem se da je za današnje vrijeme to dosadno. I meni je bilo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.07.2016. at 12:31

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •