Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: Što čitaju i što biste vi htjeli :D da čitaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja ima ove godine na popisu "čuvaj se senjske ruke"
    dat ću joj da proba
    ja sam voljela šenou
    i zlatarevo zlato, i seljačku bunu
    meni je to bilo zanimljivo
    ali lani, kad sam pitala djetetovu prof. hrj popis lektire, pa su bile povjestice na popisu
    rekla sam, joj super, ja još znam napamet većinu kamenih svatova
    dat ću to maloj da čita prek ljeta
    ona je rekla, joj nemojte šenou, zamjerit će joj se lektira

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    moja ima ove godine na popisu "čuvaj se senjske ruke"
    dat ću joj da proba
    ja sam voljela šenou
    i zlatarevo zlato, i seljačku bunu
    meni je to bilo zanimljivo
    ali lani, kad sam pitala djetetovu prof. hrj popis lektire, pa su bile povjestice na popisu
    rekla sam, joj super, ja još znam napamet većinu kamenih svatova
    dat ću to maloj da čita prek ljeta
    ona je rekla, joj nemojte šenou, zamjerit će joj se lektira
    Viš viš, Povjestice su moja djeca obožavala, ali to smo im čitali još dok sami nisu znali čitati. Kad je to došlo za lektiru (šesti razred, možda sedmi - nemam pojma) moj mlađi sin je snubio profesoricu "Kugina kućaaaaa" jer je trebalo napraviti dramatizaciju. Tako je to dobro izveo (s još troje kolegica i kolega) da su to poslije izvodili na školskoj priredbi. I ja sam sudjelovala, kao scenograf, he he... Trebalo im je napraviti raspelo. Naravno, ja sam to na poslu radila od nekakve kartonske kutije. Zatekla me kolegica baš dok sam klamericom razapinjala Isusa i pričvršćivala mu krpu oko bedara. Pita što radim, a ja kažem "razapinjem Isusa"... Koji cirkus!
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 05.07.2016. at 15:34

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Viš viš, Povjestice su moja djeca obožavala, ali to smo im čitali još dok sami nisu znali čitati. Kad je to došlo za lektiru (šesti razred, možda sedmi - nemam pojma) moj mlađi sin je snubio profesoricu "Kugina kućaaaaa" jer je trebalo napraviti dramatizaciju. Tako je to dobro izveo (s još troje kolegica i kolega) da su to poslije izvodili na školskoj priredbi. I ja sam sudjelovala, kao scenograf, he he... Trebalo im je napraviti raspelo. Naravno, ja sam to na poslu radila od nekakve kartonske kutije. Zatekla me kolegica baš dok sam klamericom razapinjala Isusa i pričvršćivala mu krpu oko bedara. Pita što radim, a ja kažem "razapinjem Isusa"... Koji cirkus!
    Moj se razveselio kad je vidio naslov Kugina kuća jer je pomislio da ima neke veze s Velebitom morala sam ga razočarati.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Moj se razveselio kad je vidio naslov Kugina kuća jer je pomislio da ima neke veze s Velebitom morala sam ga razočarati.
    Joj, kako bi se to dobro moglo iskoristiti za integriranu terensku nastavu.... Ja se ne bih bunila. A može se to napraviti i bliže, odvesti učenike na Kamene svatove.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •