Pokazuje rezultate 1 do 50 od 372

Tema: Što čitaju i što biste vi htjeli :D da čitaju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Babyboys, vezano za Percyja Jacksona - to je onih sljedećih 5?

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Babyboys, vezano za Percyja Jacksona - to je onih sljedećih 5?
    Da. Demigod diaries i onda ona druga serija. On kaze da mu je bolja od prve. Za bing je narucio onu novu od Riordana ,o skandinavskoj mitologiji, ima u algoritmu samo prva ,na engleskom.

Jel tvoj citao geographica imaginaria? Meni se u tom serijalu svidjaju r ference na konkretnije autore i djela koja je isao citat jer ga je zainteresiralo

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Jel tvoj citao geographica imaginaria? Meni se u tom serijalu svidjaju r ference na konkretnije autore i djela koja je isao citat jer ga je zainteresiralo
    Moj je čitao tu seriju i također se zainteresirao za klasike koji se ondje spominju (na tu foru sam mu ljetos uvalila Dickensa, svidio mu se).

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Moj je čitao tu seriju i također se zainteresirao za klasike koji se ondje spominju (na tu foru sam mu ljetos uvalila Dickensa, svidio mu se).
    moja se mučila s Oliverom Twistom, i na pola je stala
    nije rekla da neće, ali se vratila fantasyu, "da se malo odmori"

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Da. Demigod diaries i onda ona druga serija. On kaze da mu je bolja od prve. Za bing je narucio onu novu od Riordana ,o skandinavskoj mitologiji, ima u algoritmu samo prva ,na engleskom.

Pročitao je one 4 koje su prevedene, ali, nažalost, nije još pročitao ništa od naslova koji se tamo spominju. Pitao je, doduše, za Olivera Twista, a onda, iako i mi imamo Jelena , nije se odlučio na čitanje.

Dosad je i izbjegavao knjige na engleskom, osim Gregovih dnevnika, a sad se i tu malo ohrabrio nakon što je pročitao 4. i 5. knjigu iz ciklusa Percy i Olimpijci i jednu knjigu Terry Pratchetta u originalu. Volio bi pročitati i novog Harryja Pottera, ali tu ja malo kočim jer bih radije da je posudimo, nego kupimo :škrta:

Inače, možemo biti sretni da je dosta modernih knjiga koje su prilagođavaju ukusu djece usput i edukativno i potiču na daljnje čitanje pa se možda i dvostruka korist izrodi iz svega.

Ne znam jesam li na krivoj temi - moj je šestaš. Danas su iskočile sve čitalačke teme

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jel citao netko novog HP?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel citao netko novog HP?
    čeka je doma na polici, još nije počela
    bojim se da je to preveliki zalogaj za njeno znanje engleskog, ali neka proba

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •