Babyboys, vezano za Percyja Jacksona - to je onih sljedećih 5?
Babyboys, vezano za Percyja Jacksona - to je onih sljedećih 5?
Da. Demigod diaries i onda ona druga serija. On kaze da mu je bolja od prve. Za bing je narucio onu novu od Riordana ,o skandinavskoj mitologiji, ima u algoritmu samo prva ,na engleskom.
Jel tvoj citao geographica imaginaria? Meni se u tom serijalu svidjaju r ference na konkretnije autore i djela koja je isao citat jer ga je zainteresiralo
Pročitao je one 4 koje su prevedene, ali, nažalost, nije još pročitao ništa od naslova koji se tamo spominju. Pitao je, doduše, za Olivera Twista, a onda, iako i mi imamo Jelena, nije se odlučio na čitanje.
Dosad je i izbjegavao knjige na engleskom, osim Gregovih dnevnika, a sad se i tu malo ohrabrio nakon što je pročitao 4. i 5. knjigu iz ciklusa Percy i Olimpijci i jednu knjigu Terry Pratchetta u originalu. Volio bi pročitati i novog Harryja Pottera, ali tu ja malo kočim jer bih radije da je posudimo, nego kupimo :škrta:
Inače, možemo biti sretni da je dosta modernih knjiga koje su prilagođavaju ukusu djece usput i edukativno i potiču na daljnje čitanje pa se možda i dvostruka korist izrodi iz svega.
Ne znam jesam li na krivoj temi - moj je šestaš. Danas su iskočile sve čitalačke teme![]()