Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
od kolko cca je gospodarica začina?

Elly ova Alisa na engleskom je duga ili skraćena verzija? jel to ova?http://www.gasl.org/refbib/Carroll__Alice_1st.pdf mada vidim da e ova duga
Ne, normalna verzija, izdavac je Oxford University Press.

"Gospodarica zacina", mislis koliko stranica ima ili za koju dob?
Stranica ima 270 cirka, a za dob, preporucila ju je profesorica, pa ajde. Moja ne voli bas ta romanticna stiva, ali s obzirom da ju cekaju i neke zahtjevnije, pocela je laganini.
Za Peterlin, ne razdvajam cesto knjiga na musko-zenske, ali mislim da bi zaista bilo tesko nagovoriti ih da to procitaju. Neke knjige jednostavno vise "povuku" nas nego njih.

Moja inace cita svasta, ljubici joj trenutno nisu bas dragi (npr morala je u skoli komentirati "Twilight" pa ga je "popljuvala" da nema nista romanticno u stalkingu ), drazi su joj horori i krimici (King, Poe i slicni); za "Gradove od papira" je rekla da joj je bio zanimljivija ta potraga i avantura (pred kraj) nego njihovi odnosi.
Procitala sam komentar kojeg je napisala za Lockharta, bas je vidljivo da joj je ta od svih dosad najbolja.

Za Pirandella, ne znam da li ce joj se dopasti, ali "La Giara" je takodjer i balet, pa ce ga procitati barem radi toga, da sazna radnju baleta.
A Alice je Alice. . A ako ste gledali istoimeni balet u izvedbi Royal Ballet-a (nekoliko puta + jos i na DVD-u), onda je to zaista velika ljubav i knjiga se rado ponovo cita.