Mojoj Horowitz nije legao, citala Sherlocka, a inace jako voli ovu novu seriju Sherlock na TV
Mozda bi joj se Alex vise dopao
inace i dalje je na distopiji mada ovo ljeto cita puno manje, nema vremena od instagrama i silnih whatsapp grupa
(Ok bilo je i kampa i boravka kod prijateljice i kosarke i kupanja, mob je ono sto me nervira)
Procitala je Grimiznu kraljicu i nastavak, Stakleni mač
Sad ponovo cita Prijestolje od stakla, prva dva dijela na hr jer smo 3-5 uzeli na engleskom
Ako to procita do kraja ljeta bit ce uspjeh tako da se bojim da ce ovo ljeto prvi put neprocitane knjige bit vracene u knjiznicu (ceka je jos Orsia, Auggie i ja, Lazljivci)
Ceka i jos jedna distopija, ponovno iscitavanje Sezone kostiju i Mimetickog poretka kao pripremu za treci dio na engleskom, to joj je posebno draga knjiga jer smo je kupili u Shakespeareovoj knjizari u Parizu
I da, jos jedno cekanje Price o cudnovatima, Ransom Riggs, poklon za kraj 8.razreda

Inace je imala obicaj procitati skoro svu lektiru za iducu godinu, al sad je odbila i pogledati Homera, Euripida i izabrala samo Lovca u zitu, kojeg je progutala