lili2511 prvotno napisa
Imam curicu od 19 mj, 3 god sam u braku. Sada opet trudna 6 mj, željela sam to zbog svojih godina.Prva trudnoča prošla teško, mučnine ,žgaravice, salivacija,stres zbog posla.Sada u ovoj trudnoći sve isto samo su probavne tegobe se smanjile sa 18 tj. U obje trudnoće nakupila sam kilograme, sada trenutno imam 85 kg na 164 cm. Zbog toga osječam več sada tegobe, bolne prepone, jako brzo se umorim, sva sam kilava.U glavi se ne mogu s tim pomiriti kako izgledam.To se odražava i na odnose sa mužem, nikada mi nije prigovorio ali ja sam potuno izgubila želji za seksom , osječam se kao slonica i uopče ne znam kako se debeli ljudi mogu seksati,)nadam se da mi neče neki zamjeriti).Muž mi je dobar, bio je 6 mj. na porodiljnom, preselio se u manje mjesto zbog mog posla, gdje on sam sa svojom VSS strukom ne može dobiti posao.Ja spavam sa djetetom , on u posebnoj sobi, nekad mi prigovori zašto sam naučila dijete da spava sa mnom, ja opet mislim da je to za dijete potrebno.Muž je nezaposlen, ne svojom krivnjo.Sve više je nezadovoljan, žali se da nema posao, prijaatelje i sve više žene.Ja opet znam da bi ja trebala srediti sebe u glavi, pa tek onda mogu biti ok i s njim.Ne svađamo se , ali uvuklo se nezadovoljstvo u brak.Da li ste imali slična iskustva Ja opet znam da ako ja ne prihvaćam sebe i ne volim sebe , teško da mogu usrečiti osobu kraj sebe.Uvijek sam zamišljala kako
ću bit fit trudnica, ali sve je drugačije.Obožavam svoje dijete i ovo u trbuhu ali me trudnoće uništavaju psihički i fizički.