Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Gubitak kontakta sa djetetom

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno Gubitak kontakta sa djetetom

Pozdrav svima, imam problem koji ne mogu riješiti sam pa ako ima netko tko bi mi mogao pomoći bilo bi jako dobro. Ja sam otac i imam dijete 2,5 godina starosti koje živi sa mamom. Ja sam sudski sporazumno rastavljenu BiH i dijete je povjereno majci na daljnu brigu, čuvanje i vaspitanje. Pošto smo nekad živjeli u BiH i imamo svi dvojno državljanstvo HR i BiH moja bivša supruga je nakon razvoda preselila se u HR, a nakon toga osnovala je i vanbračnu vezu sa nepoznatom osobom na nepoznatoj adresi izvan HR u EU. Danas ja nemam kontakt sa bivšom suprugom osim kad se ona sjeti i pošalje mi e-mail i koju sliku. Uskraćeno mi je i osobno druženje sa mojim djetetom jer ona stalno manipulira i laže o posjetama koje se trebaju dogoditi a koje se nikad ne dese. Pitam se kakva su moja prava povodom ovog slučaja i kome da se obratim.

Hvala.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Podnesi prijavu u lokalnom centru za socijalnu skrb i u centru kojem majka pripada prema prebivalistu u Hr.

Ako doista zelis ostvariti svoje pravo na dijete i djetetovo pravo na oca, morat ces biti uporan.
    Probaj preko centra saznati da li majku mozes prijaviti i u drzavi u kojoj sada boravi.

Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •