Ove godine planiramo ici s prijateljima i djecom posjetiti Grad Djeda Mraza, prvi put.
Kako je bilo prosle godine? Budu li velike guzve tj. je li potrebno rezervirati karte za obilazak?
Ima li jos kojih sadrzaja osim ovih organiziranih obilazaka?
Ove godine planiramo ici s prijateljima i djecom posjetiti Grad Djeda Mraza, prvi put.
Kako je bilo prosle godine? Budu li velike guzve tj. je li potrebno rezervirati karte za obilazak?
Ima li jos kojih sadrzaja osim ovih organiziranih obilazaka?
bili mi prosle godine...
guzva je... pogledajte kad su predstave pa dodjite puuuuno ranije i probajte se ugurat... mi smo prosle godine izvisili pa smo na kraju isli samo u obilazak... a i za to je guzva...
ne znam kako je na predstavi ali ja sam sa obilaskom bila zadovoljna... jedan vilenjak nas je proveo kroz prostoriju i pokazao gdje stize posta, gdje on sjedi i cita, gdje se rade igracke i tak... onda je dosao Djed Mraz pa su se klinci slikali (to se mislim mora unaprijed dodatno platiti) i mogli malo sami prosetat okolo...
za predstavu sam vidjela da vilenjaci popisuju od roditelja sto klinci vole i tako pa mislim da DJed Mraz poprica sa svakim...
uglavnom - to im je dozivljaj![]()
Covjece, ali su nabili cijene... :/
Ma nije ni problem platiti za dijete, ali zasto roditelj placa punu cijenu, pa necu se valjda ja slikati sa DM.
hahhh, bome... a klinci do 1 god. jel se za njih plaća!?
Evo, mi smo rezervirali karte za obilazak (obiteljski paket pa je popust od 16 kn), pa se ne moramo brinuti hoce li biti mjesta ili ne. Nadam se da ce se djeci svidjeti.
Ima li jos kakvih sadrzaja osim ovih organiziranih (obilazak i citanje bajki)?
Zašto dijecu ne odvedete u Čazmu da vide mnoštvo lampica, i to besplatno, karta se naplaćuje samo odraslima i nije uopće puno, imaju organizirane i predstave božićne i sve je prekrasno, ja idem svake godine i svake godine bude nešto novo i sve veće i veće...
kod nas u naselju će u Božićno vrijeme bit jaslica, a i životinja,i predstave.
Nisam znala za ovo. Stavljam na svoju TO DO listu![]()
Posljednje uređivanje od mimi 25 : 23.11.2013. at 14:10
Ovo je bilo za Cazmu, ne znam zasto nije citiralo.
Mi smo rezervirali preko neta,
www.ulaznice.hr
zanima me kakva je situacija što se tiče čekanja za ulaz samo za obilazak kuče
jelk jako gužva ja bi išla u nedjelju popodne
jel se karte kupuju u naprijed tipa putem neta ili...
i ako je neko ove godine bio na božićnoj priči kod salajevih koje je vrijeme najbolje da se ide
pa navodno su dogovorili i da će raditi da ju neče gasiti.
Pa me zanima kad je najbolje ići
Dajte malo detaljnije iskustava obilaska Grada Djeda Mraza.
Koji od ponuđenih paketa je najbolji- obilazak, bajka, predstava?
Jel petogodišnjakinja može sama ući bez roditelja? Mislim, jel se može negdje unutra izgubiti?
evo ja sam bila sa starijim sinom (4 god).
bili smo ovu nedjelju na obilasku grada djeda mraza i na predstavi "čuvari igračaka".
moj dojam je da je to puno previše preskupo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi smo kupili karte preko neta, ulaznica ima kad dođete tamo, ali za par sati kasnije ili eventualno drugi dan.
obilazak (za nas dvoje 2x po 44kn = 88kn)- iznenađenje! smješteno je u dvorištu cvjetnog centra, dakle vani na zimi! dobro se obucite.
što je to obilazak- to je jedna priča ispričana kroz tematske drvene male kućice, u svakoj je neka tema, pomoćnica djeda mraza ispriča po dvije rečenice i tako kroz par tema do djeda mraza, slikanje s djedicom i bye, bye. ne vrijedi tih novaca.
priča "čuvari igračaka" ( cijena 2x po 95 kn = 180kn)- na zatvorenom i toplom. trajanje cca 40 min, ostalih 20 min ode na slikanje s djedicom.
priča sa 4 glumca (čini mi se da nisu profesionalci), onako niš posebno. karta za to ne bi smjela biti više od 30 kn po osobi.
ne vjerujem da ću klince voditi opet sljedećih godina.
eto, osim toga stroj za izradu slika im se "pokvario", tako da nismo uspjeli pokupiti sve slikice, a nije nam usput da ih pokupimo.
vikendom ne.
bila kolegica ovu subotu, bilo je 20-ak buseva djece!
Je li netko vodio manju djecu u obilazak grada djeda mraza? Moj ima 15 mj pa ne znam koliko je primjereno za tu dob. Ima li kakvih lampica, pjesmica i sl. jer je to ono sto pljeni njegovu paznjuza predstave je definitivno premali. Jel se moze s kolicima uci?
Obilazak sutra:
http://www.kupime.hr/ponuda/avantura...-prosinca/7039
Ima i za predstavu i bajku.
Posljednje uređivanje od Dalm@ : 22.12.2013. at 16:59
Mi smo bili neki dan. Onako
Definitivno nije za mlađu djecu, rekla bih ispod 3 nikako jer se ništa ne radi s njima, samo se ide od kućice do kućice i priča; ovdje zaprimamo poštu, ovdje pečemo kolače...
Mog su jedino zanimala svjetla od sirene u "vatrogasnom domu", djedicu nije htio ni pogledati. Na kraju smo bili jedini koji se nisu ni slikali.
Nije baš ni za veliku djecu, po mojoj procjeni od 3 - max 9 god.
Moj ima 22 mj i na obilasku je setao uokolo i gledao, pokusao pojesti peciva u pekarskoj kucici.Uglavnom solo brijac. Slikao se sa DM, a najvise su ga se dojmili pokloni koji na pokretnoj traci.
Na citanju price je sjedio na podu i igrao se sa snjegom, kasnije slikanje.
Vodili ga jer ide besplatno, da treba platiti kartu ne bi ga vodila.
Ja svoga vjerojatno onda necu voditi ove godine jer po vasim pricama njemu to ne bi bilo zanimljivo. Pitanje dal bi htio slusati i obilaziti ili bi se zaljepio za neki detalj i ni makac. Hvala na podijeljenim iskustvima![]()
a jel bio tko u Čazmi ovih dana, mi planiramo u ned pa me zanimaju iskustva?
Mi smo bili u Cazmi prije tri tjedna. Veliki parking, ali je ipak guzva. Ulaz 20 kn, djeca do 5, 6 ili 7 g (ne znam tocno) besplatno. Lampice, umjetna jezerca, vodenica, voznja kocijom, kucice sa suvenirima. Imaju dvije kuce (tipa zadruzni doma) gdje mozes popiti i pojesti kobase, cevape i unjima je bila guzva. Sve u svemu, nista posebno. Cak ni klinka (7 god) nije bila odusevljena.
Subota navecer. Cini mi se da se otvara tek u 4 popodne.
Mi smo bili u Gradu Djeda Mraza, u obilasku. Klincima je bilo fora, slusali su vilenjaka i jako im se svidio sam Djed Mraz na kraju.
Ja sam onako, ne bas odusevljena. Zamisljala sam to malo vecim, one stanice u obilasku su mi previse zbijene jedna uz drugu. Kod Djeda se puno vremena izgubi na slikanje sve djece s njim, ali ok, ostali malo istrazuju onaj prostor.
A i na kraju je jako malo vremena da djeca sama vide sto ih zanima, samo onoliko koliko treba da se vratis do ulaza. Steta.
Trebalo bi trajati duze od pola sata, a s obzirom na cijenu i moglo bi.
nisam bila jer mi je ostavilo dojam preskupog amerikaniziranog bljestavila
dosli smo do ulaza, vidjeli cijene i guzvu, okrenuli se i otisli
ipak zao mi je sto nismo bili,sigurno bi mu bilo zanimljivo, al radije bi ga odvela na zive jaslice pred katedralu