Ja sam za stariju kupila skoro sve novo (osim kinderbeta koji smo dobili rabljeni) i na kraju puno toga nisam skoro uopce koristila... Neke stvari koje nisam kupila tad jer nisam stigla mi na kraju uopce nisu ni trebale (npr kadica za bebu - od prvog mjeseca se kupala u obicnoj kadi), madrac i plahte jos ajde sam koji put i iskoristila, ali posteljina - totalno bacen novac, niti jednom nisam iskoristila poplun, jastuk i dva seta navlaka (a kostalo je poprilicno). Kasnije sam se opametila pa sam skoro sve ili posudila ili kupila rabljeno preko njuskala srecom, tad sam dobila novac od grada, firme i hzzo, pa sam na kraju je taman bila na nuli. A kupila sam sve negdje u petom mjesecu trudnoce, taman me dr stjero na "umjereno" mirovanje a jos nisam bila kit.

Za mladjeg sam samo pripremila bodice, dvodjelne pidjamice, tetre i krpice, rucnik sam dobila na poklon od banke (izvrstan stvarno). Iako u jednokratnima nisam ga mazala nikakvim kremama, kupanje opet u normalnoj kadi, kolica s kosarom od starije, kao i AS, prematalica mi je dobro dosla zbog ladica za stvari ali moze se bez nje, jedino sam ovaj put investirala u stvarno kvalitetan mobil (tl jungle s daljinskim, toplo preporucam) jer dok nemas bebu ne znas kako 10 minuta mira za wc ili tusiranje znaci puno i definitivno vrijedi tih novaca