Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: yugo 55

shucho

Početno yugo 55

Halo ekipa, molim vas pomoc,
    naime vozim starog yuga 55 i imam veliki problem, naime on nema predvidjene pojaseve za vezanje na straznjem sjedalu, sto znaci da ne mogu bebicu pravilno vezati u auto-sjedalici..Snalazim se tako da sjedalicu nekako koliko toliko fiksiram pomocu suvozacevog sjedala, ali naravno nije to to...
    U nedoumici sam da li da ga u voznji prebacim na mjesto suvozaca posto juzina definitivno nema air bag, ili mislite da je ipak sigurnije otraga..

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi smo isti problem resili tako sto smo u juga ugradili zadnje pojaseve. nakon toga se decija sedista, naravno, redovno fiksiraju.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je nešto bilo fiksirano u gepeku ... znam da kad sam poklanjala stolicu - to su morali odšerafiti kako bi se montiralo u drugi auto.

a iz koje godine je taj tvoj yugo kad nema stražnje pojaseve??? :?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

shucho, tocno kak je vishnja rekla, najbolje (odnosno jedino prihvatljivo) je da ugradite pojaseve.

ak se ovdje nitko ne javi kak to mozes napraviti, de otvori topik pod tim nazivom, tam ces sigurno dobiti odgovor (znam nekoliko ljudi koji su ugradivali pojaseve u svoje aute).

aranzman koji sad imas mozda izgleda siguran ali nije ni priblizno. kod sudara ce se naslon prednjeg sjedala pomaknut naprijed i time olabavit sjedalicu koja ce nakon toga poletit kao projektil, skup s djetetom u njoj.

pokusajte ugradit pojaseve otraga. u meduvremenu je sigurno bolje za bebu da bude vezana u sjedalici na prednjem sjedalu gdje postoji pojas ali to je u hrvatskoj protuzakonito :/

shucho

Početno

yuzina je iz 85 god., ma da i ja sam mislila vec prije na ugradnju pojaseva, moram provjeriti gdje se to da napraviti...fala puno na savjetima..

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj shucho prvotno napisa
    yuzina je iz 85 god.,
    :shock:

pa tutač ti je punoljetan i po američkim zakonima!!!

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj shucho prvotno napisa
    yuzina je iz 85 god., ma da i ja sam mislila vec prije na ugradnju pojaseva, moram provjeriti gdje se to da napraviti...fala puno na savjetima..
    Pojaseve će ti ugraditi većina "općih" auto-mehaničara.

martolina

Početno

Bok svima!
    Ja naime vozim GOLF 1 iz 84 godine i on naravno nema ugrađene pojaseve otraga, pitanje Gdje je moguće ugraditi stražnji pojas??
    Hvala unaprijed na odgovoru

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pojaseve će ti ugraditi većina auto-mehaničara.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •