-
Igre s prijateljima doma
Nisam dobro izabrala naslov teme, ne dočarava moju frustraciju, ali ne znam bolje.
Zanima me, kad vašem djetetu od 6, 7, 8 i više godina dođe prijatelj(ica) na igranje, što oni rade?
Tin i bilo tko gledaju 30 sekundi igračke, zatim se se tuku, guraju i leže jedno na drugome, a ja ih razdvajam. Onda gledaju minutu i pol školske knjige, a potom slijedi nova runda hrvanja i razdvajanja. Iza toga obično jedan radi jedno, a drugi se duri jer se prvi neće igrati ovog ili onog. U subotu je u goste došao L. i nakon nekog vremena (koje je prošlo kako sam gore opisala) mi je Tin rekao da on ide van, a s L. sam se valjda ja trebala igrati. Čega se igraju vaši, imate li kakva pravila, koliko se uplićete? Nama je takav način druženja nov, gosti su prije bili "zajednički" i to je u redu funkcioniralo. Trudim se ne petljati se (osim u "hrvanja" jer to redovito završava sa nečijim plakanjem), ali onda prođem po hodniku i vidim klinca kako stoji tužno pred vratima jer su se posvađali i ovaj moj glumi šefa pa poludim. Dajte neke hintove za lakše prezimljavanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma