Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Igre s prijateljima doma

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U dobi do 10 godina i moji su obožavali lego i druge igre od elemenata - frk deku na pod i udri, s prijateljima i susjedima.

Društvene igre - nula bodova, to je nešto što se igra s bakom i dedom, a ne s prijateljima.

Autići - nula bodova, ni sami ni s društvom, ali zato slagati željeznicu - to prolazi i danas, ali nisam oduševljena jer mi zakrče cijelu kuću.

Ono što su prestali igrati, a ja sam žalosna što su to prerasli je kazalište lutaka. To im je dugo bila omiljena zabava, čak su to i snimali kamerom, ali zadnje 2 godine se nekako više ne bave time.

Inače, budući da je u njihovoj sobi sintić, a većina društva isto nešto svira, znaju se zabavljati time - ne baš da sviraju nego koriste banku melodija, pa povežu to s računalom... ne mogu ih više ni slijediti.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Autići - nula bodova, ni sami ni s društvom, ali zato slagati željeznicu - to prolazi i danas, ali nisam oduševljena jer mi zakrče cijelu kuću.
    LOL, sad si me sjetila na slaganje željeznice s bratom i njegovim prijateljima (donijeli su kod nas sve sto su imali). Ja sam studirala, a oni bili srednja škola. LOL

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    LOL, sad si me sjetila na slaganje željeznice s bratom i njegovim prijateljima (donijeli su kod nas sve sto su imali). Ja sam studirala, a oni bili srednja škola. LOL
    He he he... tak je i kod nas. Tek su sad napokon djeca dorasla da se mogu s tim igrati! Ranije su to radili moj muž i moj brat sa svojim starim igračkama (objedinjeno) a opremu je donirao i susjed, također naša generacija. Morat ću ga pozvati kad im dam zeleno svjetlo za željeznicu... Znam da će napraviti rusvaj, ali vrijedi truda. Jedino je problem kad konačno sve proradi, obično je vrijeme za razlaz i spavanje. Trebalo bi za to imati posebnu prostoriju, a to nemamo .

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    He he he... tak je i kod nas. Tek su sad napokon djeca dorasla da se mogu s tim igrati! Ranije su to radili moj muž i moj brat sa svojim starim igračkama (objedinjeno) a opremu je donirao i susjed, također naša generacija. Morat ću ga pozvati kad im dam zeleno svjetlo za željeznicu... Znam da će napraviti rusvaj, ali vrijedi truda. Jedino je problem kad konačno sve proradi, obično je vrijeme za razlaz i spavanje. Trebalo bi za to imati posebnu prostoriju, a to nemamo .
    Kod nas je to stajalo u sobi na podu danima. Jedva smo se prisilili da rastavimo. A one ushićene face, kad su konačno svi vidjeli kako zapravo uživo izgleda kad krene vlakić - neopisivo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •