ala, super ti je topic!

dosta toga je vec spomenuto, al smetalo me jako sto sam se odjecala samo kao cica a ne mama, ovo mislim nakon godine dana, odnosno kad sam se htjela pomazit,a on cicu. No, to je proslo, bas je odvojio mamu i cicu. Smetalo me ta hladnoca oko bubrega za vrijeme dojenja po noci po zimi. Uzas. Smeta me uzasno da se zahakla gornjim zubima za bradavicu u trenutku kad vise cica nije puna pa tako doji i onda mi ostanu ugrizi. Strasno me smeta sto je prije par mjeseci poceo drzati me za usi i natezati ih dok doji. Nisam tome odmah stala na kraj i sad je grozno, drzi me za usi uvijek kad je nervozan, dogodi mi se da dojim Nolu na boku lezecki i glavu imam istegnutu unatrag da bi me on drzao za usi i frkao ih. Osim sto me bole, bojim se da cu se u Dumba pretvoriti. Smetalo me i da dira drugu dok doji na jednoj, al to sam brzo zabranila pa se nije razvilo. Smeta mi i kad sisa po pola sata, a kao mali me izludjivao jer nije htio preko 5 minuta pa ti misli jel sit il nije. Uf

Super mi je sto se dojimo. Super mi je sto ga dojim skupa s njegovom sestrom. Super mi je kad kaze "ciku", ja velim "oces ciku" a on kaze "daaa" i onako se predivno smijesi. Super mi je kad mu ne dam cikiti pa on onda nadje kompromis - kaze "videti ciku" pa je pomazi, pregleda, da joj pusu i spremi je. Ovo ne radim u javnosti