Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kvržica

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Kvržica

prije jedno mjesec dana me pod pazuhom počelo nešto boliti i onda sam napipala kvržicu
    bila je neko vrijeme tu i nestala.Evo danas me opet nešto bolilo i opet sam napipala kvržicu ali mislim da je na drugom mjestu.
    A bila sam možda prije nekih mjeseci na ultrazvuku dojki i bilo je sve ok
    jel se trebam brinuti....

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    prije jedno mjesec dana me pod pazuhom počelo nešto boliti i onda sam napipala kvržicu
    bila je neko vrijeme tu i nestala.Evo danas me opet nešto bolilo i opet sam napipala kvržicu ali mislim da je na drugom mjestu.
    A bila sam možda prije nekih mjeseci na ultrazvuku dojki i bilo je sve ok
    jel se trebam brinuti....
    i meni se zna pojaviti svakih par mjeseci,
    koliko sam skužila od dezića, obično koristim nivein roll-on.
    kad se pojavi kvržica, koja je kod mene uvijek nekakvog čudnog oblika,
    uzmem si uriage dezić u ljekarni i neko vrijeme koristim.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni je to počelo s ulaskom u klimakterij. Klinci su tada imali 3 i 4 godine. Gadno sam se prepala, ali nije bilo ništ strašno. Zna oscilirati s ciklusom, a sad je već skoro potpuno nestalo otkad su mi se prorijedile i gotovo prestale menstruacije (imam mirenu 2 godine). Roll on deodorane sam izbacila davno (baš spomenuti Nivein) i koristim Nuxe i neke obične u spreju u minimalnim količinama.

Kod mene pomaže vježbanje (jer sam na poslu u takvom položaju da rijetko mičem ruke s tipkovnice, pa ta mjesta ispod pazuha miruju satima - naravno da se nešto začepi...)

domy, pitaj doktora ako te brine, da se ne previdi neka frka. Kod mene je bilo neugodno, ali ne i opasno, a za druge ne mogu to tvrditi.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

to se je meni isto dešavalo kad sam koristila deziće protiv znojenja. Može biti i od depilacije.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja imam vec par godina. Isla na ultrazvuk i punkciju. Kazu, nereaktivni limfni cvor. Na promjenu dezica ne reagira, ali reagira na stres i iscrpljenost.
    Svakako provjeri kod lijecnika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •