E pa kako vidiš u mom potpisu od 5 js niti jedna zrelaNa dan štoperice vikala sam da je prerano ali nisam ja doktor. Idući put ću malo glasnije vikati da me bolje čuju i dožive jer čekati pola godine na postupak pa da ne dobiješ niti jednu zrelu stanicu hmm malo me čini bijesnom. Sve nas tretiraju kao da smo izašle iz kakve stručne knjige i da smo sve iste a znamo i mi i oni da nismo.
Sad što reći osim da ni meni nije ulila nadu i povjerenje za dalje ali nadam se boljem idući puta.
Prije samog postupka dolazila sam dva puta na konzultacije ali nije niti jednom bila ona jer je bila dežurna ako se ne varam. Možda je već od tuda krenulo loše jer me nije imala kad "bolje" upoznati. Krenula sam u postupak i djelovala je jako simpatično ali osobno nisam dobila dojam da je sigurna u svoje odluke makar je spomenula da pričekamo još jedan dan ali se upleo dr. V. i rekao da sam spremna. Zbog toga mislim da ima dobru šansu biti dobar specijalista. Dr. V. joj je mislim i mentor (naglasak na mislim).
Za tri tjedna idem k njoj na konzultacije da vidim što i kako dalje. Reći ću joj da malo više vjeruje u sebe i svoju procjenu jer svaka čast df. V. ali nitko me ne može uvjeriti da može biti odličan na svim poljima koje trenutno pokriva.
I da maca2 sad kad si dodala da se konzultirala sa sestrom uffffff